Despre noi

International Biosciences este o companie independentă de testare ADN dedicată
pentru a vă oferi un nivel de profesionalism și servicii pentru clienți rareori găsite în
domeniul testării ADN-ului, testarea paternității sau arena serviciilor medicale.De la birourile
noastre din Dublin am stabilit relații cu diferite laboratoare ADN din întreaga lume, care sunt fiecare înalt
specializate în domeniul lor.

Laboratoare cu experiență

Înțelegem importanța primirii rezultatelor pe care vă puteți baza. Acesta este motivul pentru care lucrăm doar cu laboratoare care sunt acreditate la cele mai înalte standarde și dețin cele mai importante acreditări de testare ADN la nivel mondial și internațional recunoscute, inclusiv ISO 17025 și Ministerul Justiției din Marea Britanie. Suntem, de asemenea, printre acele companii care oferă testarea paternității și testarea maternității folosind un profil de 21  markeri genetici pentru niveluri mai ridicate de precizie-multe alte companii folosesc doar 16 markeri genetici.

Procesăm fiecare test ADN de două ori

Ne mândrim cu calitatea și integritatea testelor noastre ADN și avem un program de asigurare a calității pentru a ne asigura că toate rezultatele noastre sunt exacte. Acest program de asigurare a calității ruleaza toate testele ADN de două ori și este bazat pe dubla verificare a rezultatelor, ceea ce înseamnă că puteți fi siguri că veți obține rezultate care sunt exacte și fiabile.

Suntem internaționali

International Biosciences nu este doar compania dumneavoastră locală de testare ADN – suntem furnizor global de testare ADN. Avem, de fapt, o întreagă rețea de birouri internaționale. Acest lucru înseamnă că vă putem oferi testarea ADN oriunde în lume. Prezența globală a IBDNA ne face alegerea perfectă chiar și în cazurile în care participanții la teste trăiesc în diferite țări. Puteți lăsa testarea în mâinile noastre și vom coordona și organiza expedierea de kituri pentru toți participanții la testare, asigurându-vă că primiți rezultatele la timp. Ai avantajul de a putea să te bazezi pe echipa noastră internațională pentru a lucra de la cel mai apropiat birou internațional.

Asigurăm confidențialitatea

Beneficiază de confortul faptului că totul va fi efectuat cu strictă confidențialitate. Avem grijă de intimitatea și confidențialitatea dumneavoastră și nu numai că asigurăm anonimatul total și ambalajul discret pentru kiturile dvs., dar ne asigurăm, de asemenea, că numai persoanele care au solicitat testul și au semnat formularele noastre obțin acces la rezultatele testului.

International Biosciences operează într-un mediu comercial de transparență totală, de la echipa noastră de vânzări clienți la conducerea noastră centrală, fiecare membru al afacerii este disponibil direct către clientela noastră, pentru a face lucrurile ușor, simplu și profesional.

Suntem sociali

De ce nu vizitați paginile noastre sociale mass-media și să ne dați un Like sau Follow? Noi actualizăm conturile noastre de social media în mod regulat cu orice  eveniment care este interesant, curios sau nou în vasta lume de testare ADN.


facebook-01twitter-01linkedin-01google-01

Skip to toolbar