All tests

Test de Paternitate
Prenatal Non-invaziv

“Recenziile au fost foarte utile pentru a-mi oferi încredere în serviciul oferit de dumneavoastra.
Comunicarea a fost fantastică pe tot parcursul colaborarii. Profesionali și eficienti. Mulțumesc!”

Mircea – 21 Aprilie 2018 ★ ★ ★ ★ ★

Cine este tatăl copilului tău nenăscut? International Biosciences oferă acum unul dintre cele mai 
avansate
teste de paternitate prenatală la nivel mondial, care NU prezintă riscuri nici pentru
mamă nici pentru copil! Testul oferă un nivel de precizie de 99,9% și poate fi efectuat
de la doar 9 săptămâni de sarcină.

Order now 5900

Test de Paternitate
Prenatal Non-invaziv

Pret: 5900 lei (+ taxa de recoltare de sange)
Testare: Probe de la mama gravida si presupusul tata.
Durata: 7 to 9 zile lucratoare din momentul in care probele au ajuns la laborator.

International Biosciences oferă acest test de paternitate de ultimă generatie 100% sigur în timpul sarcinii pentru doar 5900 lei. Nu este nevoie de obstetrician / ginecolog sau proceduri de extracție complicate, cum ar fi amniocenteza. Rezultatele dvs. vor fi emise în numai 7 până la 10 zile lucrătoare (de la primirea probelor la laborator) și sunt 99,9% exacte!

Optiuni de testare a paternitatii prenatal

Principalele avantaje ale testului nostru prenatal sunt că acesta este inegalabil în nivelurile sale de precizie și că nu prezintă risc pentru fătul în dezvoltare sau pentru mamă. Fiind cel mai avansat test de paternitate prenatală existent, acest test este o alternativă mai bună la metodele tradiționale în multe moduri; următorul tabel compară și contrastează acest test cu proceduri medicale mai tradiționale pentru extragerea ADN-ului fetal.

Testare Invaziva (amniocenteză / prelevarea de vilozități corionice) Testarea Non-Invaziva
Cand se poate face testul? Amniocenteza poate fi efectuată în jur de 15 săptămâni și biopsiile corionice (CVS) efectuate oriunde între 10-12 săptămâni. Poate fi făcută la 7 săptămâni de la concepție (asta înseamnă că veți fi în cea de-a noua săptămână de sarcină, începând cu prima zi a ultimei menstruații).
Colectarea probelor Probele pentru testele prenatale invazive pot fi colectate numai de către un obstetrician / ginecolog folosind un anestezic local. Probele pot fi colectate de orice profesionist instruit. Nu este nevoie de anestezic. Probă de sânge (mai mult de 7 ml în volum) necesară numai mamei. Eșantionul tatălui este format din celulele obrazului, care sunt colectate prin tampoane bucale.
Diferenta de pret Costurile pentru testele invazive pot fi destul de mari, deoarece veți suporta taxe pentru extragerea de către obstetrician / ginecolog, precum și pentru analiza laboratorului. Testul nostru este mai ieftin, deoarece taxa pentru prelevarea sângelui este mult mai mică; amniocenteza și CVS sunt costisitoare.
Nivelul de acuratete Precizia testării paternității prin metode de eșantionare invazive este de 98 până la 99%. Testul nostru este constant peste 99,9% exact.
Riscuri si efecte secundare Testele invazive au multe efecte secundare neplăcute, cum ar fi durerea, febra și complicații grave, cum ar fi pierderea lichidului amniotic. Există, de asemenea, un risc mic de avort. Fără reacții adverse și cu 0% risc de avort.

Descopera sexul copilului

Va fi băiat sau fată? Ca o opțiune suplimentară pentru testul nostru de paternitate în timpul sarcinii, International Biosciences poate stabili și sexul bebelușului dvs. folosind același eșantion de sânge matern pe care îl folosim pentru testul dvs. de paternitate prenatală neinvazivă. Testul de gen și de paternitate prenatală pentru bebeluși într-un singur test poate fi selectat prin adăugarea unui cost suplimentar de 1550 lei.

Stiinta din spatele testului

Sângele mamei conține cantități diferite de ADN de la copilul pe care îl transportă. Volumele vor varia în funcție de câte săptămâni de sarcină au trecut. Testul nostru este fezabil începând cu săptămâna a 9-a după ultima menstruație. Odată ce proba de sânge este livrată la laborator, se poate face analiza genomică a acizilor nucleici fetali din sângele matern. Pentru acest test, procedăm la extragerea a 2.688 de secvențe de ADN pe care tehnic le numim Polimorfisme mononucleotidice (SNPs).

Testul de paternitate prenatală nu poate fi efectuat în cazurile de Fertilizare In Vitro (FIV), sarcini gemelare sau multiple, mai puțin de 9 săptămâni de sarcină (7 săptămâni trecute de concepție) sau când presupusii tați sunt rude apropiate de sânge. Acest test nu poate fi efectuat atunci când mama suferă de cancer sau preeclampsie sau a avut o transfuzie recentă de sânge, măduvă osoasă, transplant de organe sau terapie cu celule stem.

Colectarea probelor

Am creat un kit special pentru acest test. Toți clienții care efectuează un test prenatal de paternitate trebuie să utilizeze kitul nostru de colectare a eșantioanelor care le va fi trimis după ce va fi făcută plata. Trusa conține 2 tuburi de colectare a sângelui vacutainer pentru eșantionul de sânge al mamei și 4 tampoane bucale pentru presupusul tată. Instrucțiuni și formulare sunt de asemenea furnizate în kit. Un profesionist instruit, cum ar fi un flebotomist sau o asistentă medicală, va trebui să completeze o secțiune din aceste formulare, în timp ce o altă secțiune va trebui completată de mamă și de presupusul tată.

Este important ca acest kit este special conceput și potrivit pentru expedierea probelor de sânge. De asemenea, includem un serviciu de curierat plătit în avans pentru a ne trimite înapoi eșantioanele noastre. Vă rugăm să vă organizați astfel incat probele să fie colectate în aceeași zi de colectare și într-o perioadă scurtă de timp, deoarece eșantioanele trebuie să se întoarcă în laborator în termen de 5 zile.

Notă: Volumul ADN-ului fetal în sângele mamei va crește în mod normal pe măsură ce săptămânile de sarcină progresează. Acest test necesită un volum minim de ADN fetal în eșantioanele furnizate pentru a putea extrage suficient markeri genetici fetali. Fiecare sarcină este oricum diferită; marea majoritate a testelor noastre au succes, dar în unele cazuri rare, nu găsim suficient ADN fetal în eșantionul furnizat. În acest caz, vom avea nevoie de o reesantionare. Clientul nu va suporta niciun cost suplimentar pentru a doua analiză, în afară de o taxă de serviciu pentru a acoperi costul noului kit și taxele de transport.

Citeste mai multe despre colectarea probelor pentru test. Poti sa folosesti si calculatorul de sarcina sa verifici datele!

Ce alte teste prenatale mai oferiti?

International Biosciences oferă teste prenatale non-invazive pentru anomalii cromozomiale. Testul va oferi o indicație a faptului dacă mama în așteptare are un risc crescut de a purta un copil cu o anomalie cromozomială sau nu. Obțineți mai multe informații despre testul nostru prenatal non-invaziv pentru sindromul Down!

FAQs

Cat de repede sa trimit probele dupa ce le-am colectat?

Vă recomandăm să trimiteți eșantioanele cât mai curând posibil după recoltare pentru a reduce la minimum întârzierea de a ajunge în laborator și degradarea potențială a eșantionului.

Pot intervini probleme la transportul de sange?

Ambalajul și cutia pe care le furnizăm in kit-ul nostru sunt concepute în mod special și includ toate documentele necesare pentru expediere. Nu ar trebui să întâmpinați probleme la trimiterea eșantioanelor spre laborator.

Pot sarcini anterioare sau avorturi sa influenteze rezultatele testelor?

Sarcinile anterioare sau avorturile nu vă pot afecta rezultatele testului, deoarece ADN fetal dispare din fluxul sanguin matern într-o perioadă de câteva ore. Cu toate acestea, rezultatele testelor pot fi afectate de alți factori, cum ar fi perioada sarcinii, mutații în ADN-ul persoanei, contaminarea în timpul colectării eșantionului, stocarea și transportul eșantionului.

Pot sa mai trimit probe dupa primirea rezultatelor?

Odată ce rezultatele sunt emise, cazul va fi închis. Compania nu este în măsură să folosească rezultatele unui test prenatal anterior pentru testarea suplimentară, odată ce rezultatele sunt emise. Dacă clientul necesită testări suplimentare după ce au fost emise rezultate (de exemplu, testarea unui al doilea tată presupus), vom avea nevoie de mostre proaspete de la mamă și tată. În astfel de cazuri, clientul va trebui să achiziționeze un nou test prenatal la prețul prevăzut pe site.

Skip to toolbar