All tests

Test Depistare Droguri in Par

Crezi că cineva consumă droguri? International Biosciences oferă un test de droguri
care identifică cu exactitate ingestia unei serii de substanțe ilicite prin simpla analiză a
a parului din cap sau de pe corp. Rezultatele acestui test sunt disponibile în termen de 4 până la 5 zile lucratoare

. Ce mai astepti? Alegeți testarea anonimă a drogurilor!

Order now 1100 lei

Test Depistare Droguri in Par

Pret: 1100 lei
Testare: O persoană
Durata: 4 la 6 zile lucratoare de la primirea probelor la laborator.

Testarea drogurilor din păr implică colectarea și screeningul părului pentru semnele consumului de droguri cu pana la 90 de zile de la administrare. Prin utilizarea metodologiei de testare imunosorbantă legată de enzime (ELISA) și a diferitelor tehnici de spectrometrie de masă, metodă aprobată de mai multe agenții de acreditare, oamenii de știință sunt capabili să măsoare orice molecule de droguri încorporate în axul părului.

SafeSimpleNon

De ce ai alege acest test?

  • Probele de păr nu pot fi înlocuite și sunt greu de falsificat.
  • Testarea probelor de păr elimină orice risc de contaminare externă, ceea ce înseamnă că rezultatele testelor nu pot fi modificate prin utilizarea șampoanelor sau a altor substanțe contaminante sau substanțe chimice externe.
  • Testarea drogurilor din păr poate detecta o perioadă mult mai lungă de consum de droguri decât metodele alternative de testare a medicamentelor. Fereastra standard de detectare a drogurilor in păr este de 90 de zile pentru părul capului și aproximativ 12 luni pentru părul corpului. Pe de altă parte, analiza urinală poate detecta doar majoritatea drogurilor în termen de 2 până la 3 zile de la utilizare și după această perioadă persoana testată va rezulta negativ și va trece prin procesul de screening. Acest lucru nu este ideal în testarea înainte de angajare, deoarece candidații ar putea încerca să întârzie testarea în sens.
  • Testul de droguri in păr se realizează la un laborator acreditat ISO / IEC 17025 cu o experiență de peste șaisprezece ani în testarea abuzului de droguri.
  • Oferim un timp de livrare rapid, de la 4 până la 6 zile lucrătoare.

Vă rugăm să rețineți că timpul de livrare începe din momentul în care eșantioanele ajung în laborator.

Ce droguri testeaza?

Testarea drogurilor in par este pentru o varietate de medicamente și substanțe ilegale. O opțiune de testare extinsă este de asemenea disponibilă pentru clienții care doresc să testeze substanțe suplimentare. De ce nu aruncați o privire la lista completă de droguri ilicite testate și panourile de testare disponibile?

Colectarea probelor

În kitul de testare veți găsi o pungă pentru șuvițe de păr, folie de colectare și o pungă de transport din plastic. Colectarea eșantionului este relativ ușoară, însă vă recomandăm să citiți instrucțiunile de mai jos pentru o colectare de succes.

  • Colectați mai mult de 60 de miligrame sau 90-120 fire de păr
  • Luați părul din mai multe locuri din jurul coroanei
  • Nu folosiți părul capului dacă este mai scurt de 1.3cm lungime, în schimb, utilizați doar părul corpului
  • Dacă luați părul corporal, marcați acest lucru pe formularul de colectare a probelor
  • Asigurați-vă că nu amestecați părul capului cu cel corporal

Vă rugăm să citiți instrucțiunile de colectare a probelor pentru informații mai detaliate.

Intrebari frecvente

Care e diferenta dintre testarea normala si cea legala

Testarea anonimă de droguri in păr nu necesită un eșantionator înregistrat pentru a confirma identitatea persoanei testate și este implicată documentația limitată. De asemenea, este important să rețineți că rezultatele non-legale nu menționează numele donatorului. Acest tip de testare este recomandat pentru uz personal, cum ar fi un părinte care testează un eșantion din părul adolescentului lor. Pe de altă parte, testarea legală a drogurilor in păr are nevoie de un medic sau de un probator profesionist pentru a colecta proba de păr și pentru a confirma identitatea persoanei testate. Eșantionatorul este solicitat să completeze clar și complet formularul de custodie furnizat. Testarea legală este ideală pentru clienții care au nevoie de rezultate legale de apărare din motive precum angajarea prealabilă sau un caz în instanță.

Este inclus numele donatorului in test?

Rezultatul pentru versiunea non-legală a testării drogurilor in păr nu menționează numele donatorului și este raportat ca donator „anonim”. Acest lucru se datorează faptului că nu există o verificare terță a identității clientului. Clienții ar trebui să opteze pentru o versiune legală a testului dacă doresc să fie inclus numele donatorului.

La cat timp dupa consumul de droguri se poate incepe testarea?

Durează aproximativ 5-10 zile din momentul consumului de droguri pentru ca foliculul de păr care conține substanta să crească deasupra scalpului unde poate fi colectat.

Parul corporal ofera aceleasi rezultate ca si cel din cap?

Părul corporal este acceptat pentru testarea drogurilor in păr. Cu toate acestea, necesita un interval de timp mai îndepărtat decât părul capului, iar perioada exactă de timp nu poate fi identificată datorită variabilității mari a ratelor de creștere.

Conteaza culoarea parului?

Culoarea părului este determinată de cantitatea de melanină din păr. S-a demonstrat experimental și determinat în instanță că nu are un impact semnificativ asupra rezultatelor.

Se poate folosi parul lasat pe piaptan?

Da, poate fi folosit, dar testul va fi raportat ca având un donator „anonim”. Laboratorul nu poate atribui eșantionul unei persoane specifice și nu poate determina intervalul de timp al testului, adică rezultatul testului nu va fi defensibil legal.

Expunerea externă la droguri poate afecta rezultatele?

Oamenii de știință de la laborator spală toate șuvițele de păr înainte de testarea confirmării pentru a elimina orice posibilă contaminare. Pentru a exclude posibilitatea contaminării externe, aceștia caută, de asemenea, atât medicamentul părinte, cât și metabolitul (bi-produs) de consum de droguri. Acest metabolit este produs numai de organism și nu poate fi un contaminant din mediu.

Skip to toolbar