All tests

Test ADN de infidelitate

Aveți suspiciuni de infidelitate ? Doriți să puneți capăt acestor suspiciuni deranjante
și să aflați cu certitudine dacă partenerul vă înșeală sau nu ? International Biosciences
vă oferă teste de infidelitate, o metodă pur științifică care vă poate ajuta să trageți
concluziile referitoare la fidelitatea partenerului.

Order now de la 1990 lei

Test ADN de infidelitate

Preț: 1990 lei
Eșantion: Un articol (de exemplu un articol de lenjerie)
Durata: între 10 și 15 zile lucrătoare de la primirea eșantionului la laborator.

Ai suspiciuni de infidelitate? Vrei să pui capăt acestor suspiciuni și să afli dacă partenerul tău chiar te înșeală? International Biosciences oferă un test de infidelitate ADN – un test științific care vă poate ajuta să trageți concluzii cu privire la fidelitatea partenerului.

Un test de infidelitate începe cu o mostră de ADN – clientii noștri ne trimit un element care consideră că ar conține urme de ADN. De la acest element putem extrage ADN-ul și să oferi clienților noștri anumite rezultate relevante.

Ce informații îmi oferă un test de infidelitate ?

Prima noastră opțiune este un test ADN îl numim un test de profil de gen multiplu, care va confirma sexul persoanei (persoanelor) de la care provine eșantionul. Analizele noastre de laborator vă vor indica dacă proba ADN pe care ați trimis-o laboratorului nostru conține un profil ADN masculin sau un profil ADN feminin-și asta nu e tot! Tehnologia noastră avansată de testare a ADN-ului chiar face posibil să se stabilească dacă există un profil mixt – cu alte cuvinte, dacă ADN provenind de la mai mult de 1 persoană este prezent în eșantion vom confirma acest lucru. Costul pentru testarea 1 proba ADN este 1990 lei.

Cea de-a doua opțiune de testare ADN este un test ADN comparat. Avem nevoie în acest caz de o altă mostră de ADN, colectată prin intermediul unui tampon oral*, pe care o putem compara cu profilul sau profilele ADN obținute în testul de profil de gen multiplu. Cu acest test de comparare, International Biosciences vă poate spune dacă cele două mostre aparțin aceleiași persoane sau unor persoane diferite. Acest test presupune un cost de 2990 lei.

* International Biosciences vă va oferi un Kit de colectare eșantion care conține tampoane, instrucțiuni, formulare de consimțământ și plic pre-adresat pentru a returna proba ADN.

Tipuri de eșantion pe care le putem testa

Echipa noastră de relații cu clienții vă este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ghida și a oferi o evaluare completă a eșantionului pe care intenționați să îl utilizați. Vă vom spune cum să colectați, ambalați și să expediați mostrele.

Iată câteva orientări de bază privind manipularea probelor pentru testul ADN de infidelitate, care va ajuta la maximizarea șansele de extracție cu succes a ADN-ului:

• Evitați întotdeauna să atingeți proba de ADN cu degetele. Dacă acest lucru nu este posibil, utilizați vârfurile degetelor și păstrați contactul cu eșantionul la minimum. Dacă este posibil, utilizați pensete.
• Permiteți oricărei mostre să se usuce la aer
• Depozitați probele într-un plic de hârtie și evitați păstrarea probelor prea mult timp. Cu cât mai repede sunt testate, cu atât sunt mai mari șansele de extracție ADN .
Este important de înțeles că unele eșantioane sunt mai bune decât altele și trebuie să luăm în considerare factori precum vechimea probei și dacă aceasta a fost în vreun fel contaminată sau degradată.

Tehnologia biochimică de ultimă tehnologie a laboratorului nostru face posibil ca International Biosciences să extragă ADN-ul chiar și din cele mai provocatoare mostre. Vezi lista noastră completă de Servicii judiciare pentru a înțelege tipurile de eșantion care pot fi folosite la testare.

Comenzi internaționale

Vă rugăm să rețineți că indiferent din ce țară comandați , sunteți răspunzători față de legislația locală a țării dumneavoastră în calitate de persoană care ordonă testul și care prezintă eșantioanele. În plus, comanda va fi redirecționată la biroul corespunzător locației dvs. Prin urmare, vă recomandăm să cunoașteți legile locale înainte de a plasa o comandă. În prezent nu oferim acest test clientilor cu sediul în Marea Britanie.

Test de detectare a lichidului seminal

E un test rapid și simplu care va confirmă prezența lichidului seminal (spermei ) într-un eșantion. Dacă nu doriți un test ADN complet ci doriți doar sa stiți dacă o pată oarecare conține sau nu lichid seminal, comandați  acest test.

Testarea ADN și Legea Țesuturilor Umane

Notă: Datorită legilor în vigoare referitoare la țesuturile umane,  International Biosciences nu poate analiza eșantioanele oricărei persoane fără consimțămîntul lor informat și liber exprimat.. Orice participant la un test, care furnizează eșantioane pentru a fi analizate, va trebui să semneze formularul de consimțământ. Pentru copii minori va semna părintele sau tutorele legal.

Persoana căreia i se recoltează eșantioane trebuie să cunoască scopul pentru care vor fi utilizate aceste eșantioane. Absența refuzului nu constituie consimțământ.

Teste depistare droguri

Doriți să determinați dacă o persoană a consumat substanțe ilicite ? International Biosciences oferă testarea prezenței acestora în firele de păr. Dintr-un eșantion de păr, acest test poate detecta drogurile pentru o perioadă de până la 90 zile în urmă.

Skip to toolbar