All tests

Screening Prenatal pentru
Anomalii Cromozomiale

Multe mame gravide sunt îngrijorate ca bebelușul lor să nu fie afectat de anomalii cromozomiale.

Ești una dintre ele? Noi te putem ajuta. International Biosciences oferă cele mai validate
Teste de screening prenatal pe piață, cu un studiu publicat bazat pe rezultatele a aproape
147.000 de sarcini! Începând de la doar 10 săptămâni de sarcină (8 săptămâni după concepție),
acest test avansat, non-invaziv, este un test pentru afecțiuni genetice, inclusiv
Trisomii, sindroame de depleție și Aneuploidii cromozomiale sexuale.

Order now 2990 lei

Screening Prenatal pentru
Anomalii Cromozomiale

Pret: 2990 lei

Testare: Mama gravidă

Durata: 7 la 10 zile lucrătoare de la primirea probelor la laborator

Acest test de screening prenatal este cea mai bună opțiune din mai multe motive. Spre deosebire de testele diagnostice invazive, precum Amniocenteza și prelevarea de vilozități corionice (CVS), care implică riscuri precum avort, scurgerea lichidului amniotic sau deteriorarea membrelor bebelușului, acest test este 100% sigur! Nu prezintă niciun risc pentru mamă sau pentru copilul nenăscut, deoarece este neinvaziv și necesită doar o probă de sânge matern de 10 ml. Folosind o tehnologie de secvențiere a genomului întreg și patru canale diferite de analiză bioinformatică proprie, acest test este capabil să ofere o rată de acuratețe imbatabilă de 99% sau mai mult. Pe lângă faptul că este cel mai precis test de pe piață, este considerat și cel mai de încredere cu peste 1 milion de teste efectuate pe plan mondial până în prezent. Vă rugăm să rețineți că determinarea sexului este disponibilă la cerere cu o taxă redusă!

Dacă sunteți interesat de acest serviciu, asigurați-vă că selectați opțiunea respectivă atunci când comandați testul.

Acest test verifica urmatoarele anomalii:

O trisomie este un tip de aneuploidie (un număr anormal de cromozomi) în care există 3 cromozomi în locul celor 2 in mod normal.

Trisomia 9 Sindrom Patau  (Trisomia 13) Trisomia 16
Sindrom Edward (Trisomia 18) Sindrom Down  (Trisomia 21) Trisomia 22

Următoarele anomalii și tulburări sunt, de asemenea, testate fără costuri suplimentare!

O aneuploidie de cromozomi sexuali este o anomalie numerică a unui cromozom X sau Y, cu adăugarea sau pierderea unui întreg cromozom X sau Y.

Turner’s syndrome (XO) Triple X (XXX)
Klinefelter’s syndrome (XXY) Jacob Syndrome (XYY)

Sindroamele de ștergere sunt un grup de afecțiuni recunoscute clinic cauzate de ștergerea unui segment cromozomial mic.

16p12.2-p11.2 deletion 1p36 deletion 2q33.1 deletion
Angelman Syndrome Cri-du-chat Syndrome DiGeorge Syndrome 2
Jacobsen Syndrome (11q23) Prader-Willi Syndrome Van der Woude Syndrome

 

Cum functioneaza acest test?

Chiar dacă acest test prenatal de screening ADN este cel mai avansat test de tipul său de pe piață, necesită doar o probă mică de sânge matern de 10 ml, care trebuie colectată printr-o probă de sânge standard de către un profesionist instruit. Vă rugăm să rețineți că singurul cost suplimentar implicat este taxa pentru extragerea de sânge (vă rugăm să citiți termenii și condițiile noastre pentru orice alte taxe).

Dar cum funcționează de fapt? Odată ce trusa dvs. (care conține eșantionul și documentația necesară) este primită în laborator, oamenii de știință analizează ADNul fetal extracelular din proba de sânge matern pentru a confirma sau exclude fiecare dintre anomaliile cromozomiale enumerate mai sus. Prin utilizarea întregii tehnologii de secvențiere a genomului și a patru conducte diferite de analiză bioinformatică proprie, oamenii de știință sunt capabili să determine cu exactitate prezența acestor anomalii genetice. De exemplu, oamenii de știință pot determina că mama însărcinată este purtătoare a unui copil cu sindrom Down, deoarece raportul dintre materialul genetic asociat cu cromozomul 21 va fi mai mare datorită copiei suplimentare, a treia a cromozomului. Pentru o liniște sufletească completă, comandați astăzi acest test avansat de screening, pornind de la doar 2990 lei!

Notă importantă: Chiar dacă acest test este considerat cel mai precis test de screening disponibil pentru Trisomia 21, alte Trisomii și tulburări cromozomiale specifice, este important să rețineți că este un test de screening și nu un test de diagnostic și că nu testăm toate anomaliile cromozomiale. Vă rugăm să rețineți că acest test nu poate înlocui testele de diagnostic, cum ar fi prelevarea de amniocenteză și prelevarea de vilozități corionice, dar poate ajuta mamele  să evite nevoia de a fi supuse acestor teste invazive.

Skip to toolbar