All tests

Test ADN Mitocondrial

Împărtășiți un strămoș matern comun? Poate aveți aceeași mamă, bunică sau străbunică?
Dacă trebuie să răspundeți la aceste întrebări, un test de linie X-SV feminin ar putea fi testul ideal pentru dvs.
Acest test poate fi efectuat între bărbați și femei și le poate oferi, în mod concludent, certitudine științifică
absolută că au aceeași linie maternă.

Order now 2590 lei

Test ADN Mitocondrial

Pret: 2590 lei
Testare: Doi aplicanți cu descendent maternal comun
Durata: 16-18 zile lucratoare de la primirea mostrelor

Test ADN Mitocondrial

Împărtășești un strămoș matern comun? Poate aveți aceeași mamă, bunică sau străbunică? Dacă trebuie să răspundeți la aceste întrebări, un test de linie X-SV feminin ar putea fi testul ideal pentru dvs. Acest test poate fi efectuat între bărbați și femei și le poate oferi, în mod concludent, certitudine științifică absolută că au aceeași linie maternă.

Stiinta din spatele testului

Un test X-SV (scurt pentru variația structurală a cromozomului X) este un test care se bazează pe analiza ADN-ului mitocondrial moștenit matern. Bărbații și femeile își moștenesc mtDNA de la mamă și femelele își vor transmite întotdeauna mtDNA la copii. Acest test este extrem de precis, deoarece ADN-ul mitocondrial intra in mutatie foarte rar.

Putem fi siguri că, dacă două persoane au un profil MtDNA care se potrivește, aceasta este dovada că vor fi, de asemenea, legate de partea familiei mamei lor. Testul nostru constă într-o comparație cu 10 profiluri de markeri genetici.

Testul X-SV este uneori folosit de indivizi care doresc să știe dacă au aceeași mamă. În astfel de cazuri, International Biosciences va sugera un test X-SV (sau un test mitocondrial ADN) ca a doua opțiune de testare la un test de maternitate în cazurile în care mama nu este disponibilă pentru a fi testată. În timp ce un test mtDNA este foarte precis și va confirma o linie maternă partajată între persoanele testate, nu va confirma de fapt dacă persoanele testate au aceeași mamă, bunică sau orice altă rudă de sânge în comun. Persoanele testate trebuie să tragă propriile concluzii despre ce strămoș matern împărtășesc. Un test de maternitate pe de alta parte vă va spune dacă mama testată este sau nu mama biologică. Faceți clic aici pentru a citi mai multe despre testul nostru de maternitate.

Colectarea Probelor

International Biosciences are mulți ani de experiență în domeniu și înțelegem că clienții noștri doresc o procedură de testare ADN care să fie simplă, rapidă și eficientă. Acesta este motivul pentru care vă oferim propriul nostru kit de colectare a probelor de ADN. Trusa noastră conține tot ce ai nevoie pentru a colecta propriile probe în câțiva pași simpli, folosind o procedură nedureroasă, care presupune doar frecarea tampoanelor bucale sterile în interiorul gurii timp de zece secunde. Instrucțiuni, formulare și plicuri de retur pre-adresate sunt de asemenea incluse în kit.

Notă: Putem garanta timpul de livrare standard al rezultatelor doar când testarea are loc exclusiv cu probe de tampon oral. Utilizarea unui eșantion discret pentru testul dvs. poate duce la o creștere a timpului de livrare.

FAQs

Care e diferenta intre testul de maternitate si acest test?

Un test de maternitate va stabili relația biologică dintre mamă și copil prin compararea eșantioanelor ADN ale presupusei mame și copil. Dacă profilurile ADN ale mamei și copilului sunt identice, putem confirma cu o probabilitate de 99,99% că mama testată este mama biologică.
Într-un test ADN mitocondrial X-SV determinăm pur și simplu dacă indivizii testați împărtășesc o linie maternă comună – nu putem stabili relația dintre indivizii testați. Dacă părțile testate sunt mama și copilul sau bunica și nepotul / nepoata etc, nu vom putea să vă spunem nimic despre tipul de relație dintre părțile testate.
Pentru a încheia, testele de maternitate și cel MtDNA se bazează pe analiza a două tipuri complet diferite de ADN – un test de maternitate folosește ADN nuclear și un test ADN mitocondrial folosind ADN mitocondrial.

Pot sa imi gasesc radacinile materne ancestrale?

Un test X-SV vă va spune dacă împărtășiți o linie maternă comună cu o altă persoană. Este un test în care comparăm mtDNA a două sau mai multe rude presupuse pentru a vedea dacă au în comun o relație biologică. ADN-ul mitocondrial este ideal pentru urmărirea descendenței materne și, de fapt, oferim chiar și un test de descendență materna. Testul nostru de descendență maternă va ajuta dacă doriți să săpați mai adânc în strămoșii antici și să vă descoperiți descendența maternă, cu multe mii de ani în urmă. Citiți mai multe despre testul nostru de descendență maternă sau contactați-ne pentru a discuta orice întrebări sau întrebări aveți.

Skip to toolbar