Prin ce suntem diferiți?

De ce sa folosesti INTERNATIONAL BIOSCIENCES?

Nivelul nostru de servicii de calitate superioară cuprinde:

• Excelență tehnică din partea principalelor servicii de testare ADN și laboratoare medico-legale din lume
• Personal de prim rang, cu suport tehnic de rezervă de cea mai bună calitate pentru anchete mai complexe
• Un nivel de servicii pentru clienți care nu este egal cu rezultatele testului ADN furnizate în mod constant în 5 zile lucrătoare, împreună cu rezultatele testului de paternitate și testul maternității.
• Telefoane gestionate de oameni, mai degrabă decât mesagerie vocală
• Întrebările prin e-mail au răspuns prompt, 7 zile pe săptămână
• Un site web ușor de înțeles și cu datele noastre de contact și datele de acreditare afișate în mod clar

COST

Nu suntem un furnizor de reduceri și, ca atare, nu căutăm să oferim cel mai ieftin serviciu de testare ADN de pe piață. Am negociat cu multe laboratoare diferite din întreaga lume care pot oferi un serviciu la standardele noastre exigente, la un preț care asigură atât competitivitatea, cât și servicii satisfăcătoare. Monitorizăm continuu costurile serviciilor noastre de testare ADN în comparație cu concurenții noștri pentru a ne asigura că oferim o soluție rentabilă pentru clienții noștri.

SERVICIU RELATII CU CLIENTII

Îi încurajăm pe clienții noștri să ne contacteze prin intermediul mijloacelor preferate și sperăm să oferim răspunsuri rapide. Încurajăm un mediu de afaceri în care, în cazul puțin probabil al unei întrebări sau reclamații, conducerea noastră superioară este imediat disponibilă pentru a rezolva problemele.

CONTROLUL CALITATII

Ne mândrim cu calitatea și integritatea testării ADN-ului nostru și avem un program de asigurare a calității în vigoare pentru a ne asigura că toate rezultatele noastre sunt corecte. Acest program de asigurare a calității rulează de două ori toate probele de ADN și verifică dublu rezultatele pentru a oferi încredere absolută că rezultatele testului ADN pe care le primiți sunt corecte.

Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO) 17025 este standardul mondial în certificarea competenței de testare și calibrare a laboratoarelor de analiză. Certificarea ISO 17025 asigură un nivel ridicat de competență și conformitate pentru laboratorul certificat, asigurând că testarea este efectuată de profesioniști.

ASOCIERI PROFESIONALE

Am căutat piața pentru a crea relații cu numeroși furnizori de profilări ADN și, prin urmare, am negociat standarde de servicii care nu prea exista. Din această cauză nu trebuie să acceptăm un serviciu standard, nici clienții noștri.

Skip to toolbar