All tests

Test de Paternitate Canin

Un test parental de câine este un mijloc de a determina cu exactitate părinții câinelui.
Dacă intenționați să aveți un program de reproducere de succes și să vă construiți o reputație solidă
în rândul crescătorilor de câini, testarea parentalității câinilor este un instrument valoros.

Order now 1190 lei

Test de Paternitate Canin

Pret: 1190 lei
Testare: Femela, Mascul si Puiut
Durata: 12 zile lucratoare de la primirea probelor.

Un test parental canin este un mijloc de a determina cu exactitate părinții / câinele. Dacă intenționați să aveți un program de reproducție de succes și să vă construiți o reputație solidă în rândul crescătorilor de câini, testarea parentalității câinilor este un instrument valoros. Acest test este realizat în principal de crescătorii de câini care trebuie să se asigure că au înregistrări corecte de reproducere, deoarece acest lucru îi va ajuta să ofere o garanție a strămoșii și a pedigree câinelui. Testarea parentală canină poate fi efectuată oricând – chiar și la puii nou-născuți – trebuie doar să ne trimiteți probele canine și să ne oferiți câteva zile lucrătoare pentru a vă elibera rezultatele.

Testul nostru de parentalitate pentru câini începe de la doar 1190 lei și include testarea Masculului, femelei si puiului. Folosind un profil de 16 markeri genetici și o metodă de amplificare și replicare a ADN-ului cunoscută sub numele de PCR (reacția în lanț a polimerazei), putem confirma parentalitatea cu o probabilitate de 99,99%. Rezultatele dvs. vor fi gata în doar 12 zile lucrătoare din momentul primirii probelor la laboratorul nostru.

Stiinta din spatele testului

Rezultatele unui test parental canin sunt extrem de exacte pentru a confirma sau exclude dacă un presupus caine este într-adevăr un caine biologic al unei pui de cățeluși sau al unui cățeluș. În cazul în care cainele-ul testat este cainele biologice ale cățelușului / cățelușilor, rezultatele noastre vor arăta o probabilitate de 99,99% de părinți. Dacă cainele testat nu este cainele biologic, probabilitatea de a fi parentală va fi de 0%.

International Biosciences are la dispoziție o echipă de îngrijire a clienților, gata să răspundă la orice întrebare cu privire la serviciul nostru de testare a parentalității canine – contactați-ne astăzi.

Important: Testarea fara femela

Este important să includeți eșantionul mamei în test. Nu recomandăm efectuarea testului parental canin fără eșantionul mamei, deoarece acest lucru poate duce la rezultate inexacte. Dacă eșantionul mamei nu este disponibil, putem totuși efectua testul, însă va trebui să efectuăm testări extinse cu mai mulți markeri ADN pentru a compensa absența ei. Pentru a rezolva cazul, vom percepe 1350 lei . Contactați-ne dacă aveți nevoie de teste parentale pentru câini fără mamă.

Colectarea probelor

Colectarea de probe poate fi mai rapidă și mai ușoară. Nu necesită probe de sânge. Tot ce avem nevoie este o probă de salivă colectată de la câini folosind tampoane bucale. Atunci când spălați gura, trebuie să vă asigurați că țineți capul câinelui în poziție fermă. Înainte de a colecta proba, este important să vă asigurați că câinele nu a mâncat nimic timp de cel puțin 1 oră.

Kitul nostru vă va oferi tot ceea ce aveți nevoie, inclusiv instrucțiuni, tampoane sterile pentru gură și formulare de înregistrare în setul dvs.

De ce testati femela?

A avea ADN-ul mamei face testarea mai precisă. Un caine poate fi confirmat în mod fals ca fiind tatăl biologic dacă nu este utilizat eșantionul mamei. Având eșantionul mamei ajută laboratorul să excludă partea ei din moștenirea genetică a urmașilor. Când mama nu este disponibilă, se pot face teste extinse pentru a determina parentalitatea corespunzătoare.

FAQs

Mai multe utilizari ale acestui test

Testarea parentală canină poate fi utilizată pentru a asigura cumpărătorii pedigree câinelui, oferind o evidență științifică a strămoșii câinelui. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a distinge între caine.

Ce se intampla cand cainii sunt din aceeasi familie?

În unele cazuri, putem sugera efectuarea de teste extinse. Acesta este adesea cazul în care cainii sunt strâns legati (poate frați) și, astfel, rezultatele unui test parental de câine s-ar putea să nu fie exacte din cauza asemănării dintre profilurile ADN ale presupusei sire. Testarea a 13 markeri suplimentari (prin urmare, un total de 29 de markeri) vă poate ajuta să vă oferim un rezultat precis.

Skip to toolbar