All tests

Test de detectare
proteină seminală

Un test de detectare a materialului seminal este o metodă rapidă și simplă de testare

care vă va permite să confirmați prezența materialului seminal.

Rezultatele vor fi gata în doar 10-15 zile lucrătoare din momentul în care primim mostrele.

Order now 1250 lei

Test de detectare
proteină seminală

Preț: 1250 lei
DurataȘ 10-15 zile lucrătoare

Un test de detectare a materialului seminal este o metodă rapidă și simplă de testare care vă va permite să confirmați prezența materialului seminal. Rezultatele vor fi gata în doar 10-15 zile lucrătoare din momentul în care primim mostrele. Testul nostru de detectare a materialului seminal costă 1250 lei.

Notă: acest test nu necesită un kit. După ce confirmăm comanda, vei primi un e-mail de confirmare cu un formular atașat. Formularul trebuie imprimat, completat și returnat cu eșantionul. Asigurați-vă că plasați proba care va fi testată într-un plic de hârtie. Dacă planificați trimiterea a mai mult de 1 eșantion, contactați-ne pentru o ofertă.

Stiinta: cum funcționează testul

Următoarele 3 teste se efectuează pe proba trimisă pentru a confirma sau exclude prezența materialului seminal:

Testarea fosfatazei acide (AP): Acesta este testul de screening pentru o proteină care se găsește în materialul seminal uman. Cu toate acestea, această proteină poate fi, de asemenea, găsită în lichidul vaginal, ceea ce înseamnă că, dacă rezultatul testului este pozitiv pentru proteine, nu putem atribui acest lucru cu certitudine pentru prezența materialului seminal.

Testarea PSA: PSA este un antigen specific prostatei, o proteină produsă în prostată și secretat în lichidul seminal.

Analiza microscopică: proba este analizată folosind un test cunoscut sub numele de Christmas Tree test. Acest test utilizează anumite substanțe chimice care vor duce la modificări de culoare roz, verde și roșu în cazul în care materialul seminal este detectat.

Rezultatele testului

Testarea de detectare a materialului seminal va confirma una dintre următoarele două posibilități:

• Proba trimisă pentru testare confirmă prezența materialului seminal
• Proba trimisă infirmă prezența materialului seminal

Noi sugerăm întotdeauna trimiterea unui eșantion cât mai posibil. Dacă proba se găsește pe orice tip de îmbrăcăminte , vă sugerăm să tăiați zona în care apare pata și să o trimiteți pentru testare. Personalul nostru de laborator nu poate petrece timp încercând să localizeze petele de pe probele trimise.

Testare ADN pentru comparare

Un test de identificare a materialului seminal va confirma numai dacă proba trimisă conține material seminal. Nu e un test ADN. Pentru a confirma identitatea donatorului, puteți continua testarea prin trimiterea unui eșantion ADN de comparare colectat folosind un tampon oral. Putem efectua apoi un test de verificare ADN cu proba de spermă trimisă pentru testarea detectării și comparăm profilul ADN cu cel extras din tampoanele gurii. Acest lucru se face prin testarea ADN-ului real prin care vom extrage profilurile ADN din ambele mostre și le testa pentru a confirma similitudinea. Vă sugerăm să citiți mai multe despre serviciile noastre de testare  ADN de infidelitate (servicii de detectare la aceasta pagina  )

Note:

• Este important să rețineți că va trebui mai întâi să se efectueze un test de verificare ADN-nu toate probele de spermă conțin ADN-ul sau suficient/ADN-ul viabile pentru un test de comparație.
• Probele pentru acest test nu pot fi utilizate în scopuri legale sau prezentate într-o instanță de judecată, deoarece acestea au fost verificate.
• Un test ADN de infidelitate cu ajutorul materialului seminal durează încă 13 zile lucrătoare, pe lângă cele 10-15 zile lucrătoare necesare pentru testul de detectare a materialului seminal.

Folisirea kiturilor de detectare a materialului seminal

Sunt disponibile kituri de detectare a materialului seminal de acasă online  – acestea vă permit să confirmați prezența materialului seminal. După ce ați localizat pata, va trebui apoi să utilizați o soluție specială furnizată în Kit, care își va schimba culoarea atunci când o anumită proteină găsită în spermă este detectată în îmbrăcămintea colorată. Aceste tipuri de kituri, au o șansă de a vă oferi un rezultat fals pozitiv și, prin urmare, vă recomandăm insistent un laborator bazat pe testarea de detectare a materialului seminal pentru a obține rezultate exacte și fiabile.

Legea țesutului uman

Este important să fie conștienți de faptul că în Marea Britanie legea țesutului uman reglementează colectarea și analiza oricărui țesut uman. Aceasta include orice pată de material biologic, indiferent de dimensiune. Pentru a trimite un eșantion pentru analiză, persoana sau donatorul eșantionului respectiv trebuie să își dea consimțământul în scris pentru ca noi să testăm eșantionul. În plus, pentru a fi pe deplin conforme cu legea privind țesutul uman, donatorul eșantionului trebuie, de asemenea, să fie conștient de modul în care va fi utilizat eșantionul lor ADN.

Suspectați pe cineva de consum de droguri ?

International Biosciences furnizează kituri de testare a drogurilor care pot fi cumparate online și expediate la domiciliul dv. The Testul de drog din foliculul de păr necesită in eșantion de păr capilar sau corporal și poate testa o varietate de substanțe ilegale.

Skip to toolbar