All tests

Test Linie Materna

IBDNA îți oferă șansa de a descoperi descendența ta ancestrală materna.
Acest test este ideal pentru a descoperi moștenirea familiei de pe linia mamei.

Order now 1450 lei

Test Linie Materna

Pret: 1450 lei
Testare: 1 person
Durata: 5 – 6 saptamani de la primirea probelor

Descoperiți cine sunt strămoșii dvs. și de unde au provenit. Dacă doriți să începeți să vă descoperiți strămoșii vechi din partea familiei mamei dvs., acest test este exact ceea ce aveți nevoie.

Un test de descendență maternă îți analizează ADN-ul mitocondrial – un tip important de ADN care este transmis doar pe linia maternă și formează și al doilea genom al ADN-ului uman. Toți urmașii moștenesc MtDNA de la mama lor, dar numai femelele transmit MtDNA moștenite copiilor lor. Acest lanț al moștenirii MtDNA se repetă pentru un lanț foarte lung de strămoși materni.

Rezultatele testului nostru vă vor oferi propriul certificat de descendență maternă, care va arăta într-un mod clar și indicativ, căile de migrație ale strămoșilor voștri – literalmente o imagine a arborelui tău genealogic.

Desemnarea dvs. de tip haplogroup va fi, de asemenea, inclusă în acest test. Gândiți-vă la haplogrupuri ca la clanurile voastre materne. Cunoașterea grupului tău de haplogrupuri înseamnă a-ți cunoaște adevăratele origini timpurii – sunt indigeni americani? Asia de Vest? Asia de Sud? Europeană?

Vă vom conecta, de asemenea, prin intermediul acestui test ADN, la rudele dvs. genetice și vă vom spune despre alte persoane faimoase cu care împărtășiți un haplogrup.

Testarea maternă a liniei este oferită la prețul de 1450 lei. Rezultatele dvs. sunt gata prin e-mail în 5-6 săptămâni de la primirea probelor la laborator.

Doriți să vorbiți cu cineva despre acest test? Atunci de ce nu ne contactați?

FAQs

Care este diferența dintre testele de ascendență autosomală și testele de ascendență cu cromozomii sexuali?

Unele teste ancestrale, cum ar fi linia maternă și testarea liniei paterne, se bazează pe analiza cromozomilor sexuali (fie cromozomul Y, fie cromozomul X). Alte teste ancestrale, precum testarea originilor ancestrale, se bazează pe analiza autosomilor (autosomii sunt acei cromozomi pe care îi purtăm și care nu sunt cromozomi sexuali). Pentru a înțelege mai multe despre diferența dintre testele strămoșilor autosomali și testele ancestrale ale cromozomilor sexuali, faceți clic aici.

Skip to toolbar