All tests

Test ADN fraternitate

“Serviciu excelent. am decis să aflăm o dată pentru totdeauna dacă băieții noștri gemeni erau de fapt identici (după test, acum știm că așa sunt!). A fost ușor de făcut și rezultatele au venit rapid. Mulțumesc.”
Mariana- 25 Martie 2017
★ ★ ★ ★ ★

Frații și surorile pot efectua un test ADN de fraternitate pentru a stabili dacă împărtășesc
părinte biologic comun. International Biosciences oferă un test de  fraternitate precis și fiabil

Order now 1250RON

Test ADN fraternitate

Preț : 1250 lei
Test: Doi presupuși frați
Durata: 5-7lucrătoare de la primirea eșantioanelor la laborator

Frații și surorile pot efectua un test ADN de fraternitate pentru a stabili dacă împărtășesc un părinte biologic comun. International Biosciences oferă servicii exacte și fiabile de testare ADN fraternal incepand de la doar 1250 lei. Acest preț include testarea a 2 presupuși frați într-un laborator acreditat ISO 17025 și rezultate în 5-7 de zile lucrătoare de când primim probele la laborator.

Notă: Putem garanta respectarea duratei de procesare doar în cazul eșantioanelor orale. can only guarantee standard result turnaround time when testing takes place solely using oral swab samples. Furnizarea unor probe alternative for your test may lead to an increase in turnaround time.

De ce oamenii aleg testarea ADN-ului?

Frații și surorile ar putea avea nevoie să stabilească dacă au cu adevărat același tată sau mamă biologică. Prima noastră recomandare adresată acestor clienți este de a incerca un test de paternitate sau un test de maternitate, deoarece testarea directă a eșantioanelor presupusului părinte oferă rezultate mai concludente. În cazurile în care obținerea unui eșantion de la mamă sau tată nu este posibilă, am sugera un test de fraternitate. Rezultatele vor confirma dacă frații testați împărtășesc un părinte biologic, ambii părinți biologici sau dacă nu au părinți biologici în comun.

Stiinta din spatele testului de fraternitate

Cât ADN împart frații? În medie, frații vor împărți aproximativ 50% din ADN-ul lor. Dar, spre deosebire de un test ADN între presupusul tată și copil, unde un rezultat concludent va avea nevoie de o potrivire la fiecare marker genetic, un test de fraternitate nu necesită o potrivire completă la fiecare marker pentru a fi considerat concludent. Atunci când profilurile presupusilor frați sunt comparate în laboratorul nostru, analiștii noștri de laborator vor încerca să stabilească cât ADN comun există între persoanele testate. Acesta este cunoscut sub denumirea de indice de fraternitate și toate testele de fraternitate presupun o probabilitate anterioară de relație de 50%. Acest lucru înseamnă că facem presupunerea că există o șansă de 50% ca acestea să fie înrudite și 50% că nu au legătură. Cu cât este mai mare probabilitatea relației, cu atât sunt mai mari șansele ca cei doi frați să împărtășească același părinți biologici; dimpotrivă, cu cât este mai mică probabilitatea, cu atât este mai puțin probabil ca frații să împartă același părinți biologici.

Rezultatele testelor sunt destinate să ofere o probabilitate statistică care oferă dovezi pentru a susține relația testată în cauză. Furnizarea unor părți suplimentare care urmează să fie testate (de exemplu, un eșantion cunoscut al părinților) sau efectuarea testării relațiilor directe poate furniza dovezi suplimentare.

Colectarea probelor și comandarea testului ADN

International Biosciences face colectarea de eșantioane pentru toate testele ADN cât mai simpla. Folosind kitul nostru de recoltare al probelor de acasă puteți colecta probe folosind tampoanele noastre de gură. Vă oferim 4 tampoane de persoană, împreună cu instrucțiuni, formulare de consimțământ și un plic de retur pre-adresat.

Testul nostru de fraternitate pentru 2 presupuși frați începe de la 1250RON. Dacă este posibil, recomandăm să includem eșantionul mamei sau al unui părinte cunoscut. Acest lucru ne va ajuta să vă oferim un rezultat mai concludent la un cost suplimentar.

FAQs

Ce test puteți sugera dacă frații sunt bărbați?

Testul cromozomului Y este testul de care aveți nevoie dacă sunteți doi sau mai mulți bărbați și trebuie să răspundeți la următoarele întrebări „Împărtășim același tată biologic?” Testul cromozomului Y este extrem de precis, deoarece bărbații care au același tată vor avea copia cromozomului lor Y la fel. Este un test mai concludent și mai de încredere în comparație cu un test de fraternitate, deoarece oferă un răspuns da sau nu decât o probabilitate procentuală. Citiți mai multe despre Testul Cromozom Y.

Skip to toolbar