All tests

Test Linie Paterna

IBDNA îți oferă șansa de a-ți descoperi linia ancestrală cu ajutorul descendenței paterne
Acest test ADN este ideal pentru a descoperi moștenirea familiei din linia tatălui tău.

Order now 1250 lei

Test Linie Paterna

Pret: 1250 lei
Testare: 1 persoana
Durata: 5 – 6 saptamani de la primirea probelor

Acest test este valabil doar pentru barbati

IBDNA îți oferă șansa de a descoperi descendența ta ancestrală pe linia paterna.
Acest test este ideal pentru a descoperi moștenirea familiei dvs. E simplu de efectuat, iar rezultatele pot face parte semnificativă din cercetările dvs. personale în genealogia dvs.

Despre test

Testul nostru ancestral al descendenței paterne îți urmărește linia descendenței din partea  paternă a familiei. Testul îți va urmari originile cu mii de ani în urmă, determinând locațiile geografice din care au provenit strămoșii tăi paterni, precum și urmărirea căilor migratorii de pe glob. Rezultatele vor fi trimise prin e-mail și nu numai că vă vor oferi o hartă detaliată, dar vă vor oferi, de asemenea, propria desemnare a grupului de haplogrup.

Desemnarea dvs. de haplogroup este un aspect important al testului dvs. de linie, deoarece aici comparăm markerii genetici cu markerii genetici ale clanurilor ancestrale studiate; aceste clanuri sunt la rândul lor legate, prin anumite caracteristici din ADN, de diferite regiuni de pe glob. Haplogrupurile ar putea indica ca strămoșii tăi proveneau din Asia centrală, Siberia, Africa de Est, regiunile din vestul Mediteranei și multe altele. Vă vom oferi, de asemenea, informații despre verisorii genetici celebri pe care i-ați putea avea.

Testul este posibil din cauza cromozomului Y moștenit patrilineal. Toți bărbații din aceeași linie de sânge au același cromozom Y și, în timp ce unele caracteristici genetice se vor dilua pe măsură ce trec mileniile, unele trăsături ale ADN-ului tău au rămas neschimbate și le mai împărtășești cu strămoșii tăi paterni vechi.

Deși am stabilit că cromozomul Y se găsește doar la bărbați, femeile pot efectua și un test de linie paternă, nu prin testarea ADN-ului propriu-zis, ci prin solicitarea unei rude masculine biologic să facă testul în numele lor. Costul testului nostru de descendență paternă este de 1250 lei. Rezultatele dvs. împreună cu harta personalizată de înaltă rezoluție vă sunt trimise în 5-6 săptămâni.

Doriți să discutați despre test cu cineva? Atunci de ce nu mergeți la pagina noastră de contact?

FAQs

Care este diferența dintre testele de ascendență autosomală și testele de ascendență cu cromozomii sexuali?

Unele teste ancestrale, cum ar fi linia maternă și testarea liniei paterne, se bazează pe analiza cromozomilor sexuali (fie cromozomul Y, fie cromozomul X). Alte teste ancestrale, precum testarea originilor ancestrale, se bazează pe analiza autosomilor (autosomii sunt acei cromozomi pe care îi purtăm și care nu sunt cromozomi sexuali). Pentru a înțelege mai multe despre diferența dintre testele strămoșilor autosomali și testele ancestrale ale cromozomilor sexuali, faceți clic aici.

Skip to toolbar