All tests

Test ADN Avuncular

Doriți să determinați dacă sunteți mătușa sau unchiul biologic al unei nepoate sau

nepot? Căutați să stabiliți o relație paternă sau maternă, dar nu se pot obține

probele de ADN necesare de la mamă sau presupusul tată?

Order now 1250

Test ADN Avuncular

Pret:  1250 lei
Testare: Copil si presupus unchi/matusa
Durata: 7-9 zile lucratoare de la primirea probelor.

Laboratorul nu poate analiza acest test daca unchiul/matusa nu este frate deplin cu unul dintre parintii copilului.

Doriți să determinați dacă sunteți mătușa sau unchiul biologic a unei nepoate sau nepot? Căutați să stabiliți o relație paternă sau maternă, dar nu puteți obține probele de ADN necesare de la mamă sau presupusul tată? Testul ADN avuncular International Bioscience permite clienților să obțină aceste răspunsuri fără implicarea părinților – prin eșantioanele ADN ale unei mătuși sau unchi, puteți confirma indirect paternitatea copilului.

Știința și rezultatele din spatele testării avunculare

Dacă testul este efectuat pentru a determina o relație paternă, inclusiv ADN-ul mamei va ajuta la furnizarea de rezultate mai precise. Acest lucru se datorează faptului că, având eșantionul ADN al mamei, acesta ne va permite să eliminăm genele de la copilul în cauză care au fost moștenite de la mamă.

Rezultatele noastre vă vor oferi probabilitatea relației, unde, de obicei, luăm un rezultat mai mare de 80% ca fiind indicativ al existenței unei relații și mai puțin de 20% ca fiind indicativ pentru nicio relație biologică. Rezultatele testelor sunt destinate să ofere o probabilitate statistică care oferă dovezi pentru a susține relația testată în cauză.

Este important de menționat că, în timp ce părinții și copiii împărtășesc jumătate din gene, copiii împărtășesc doar un sfert din genele lor cu mătuși, unchi sau bunici, ceea ce face ca acest tip de testare să fie mai puțin precis decât testarea relațiilor părinte-copil. Cu toate acestea, va oferi o probabilitate numerică pentru presupusa relație de familie. Dacă aveți întrebări cu privire la rezultate sau la testul ADN Avuncular în general, nu ezitați să ne contactați direct.

Notă: Putem garanta  timpul de livrare standard al rezultatelor doar când testarea are loc exclusiv cu probe de tampon oral. Utilizarea unui eșantion discret pentru testul dvs. poate duce la o creștere a timpului de procesare.

Colectarea probelor pentru testarea avunculară

International Biosciences vă oferă un kit de colectare a probelor de acasă, care poate fi utilizat pentru eșantionare automată în confortul propriei case. Puteți colecta probe de ADN folosind tampoanele bucale pe care le oferim în trusa noastră. Veți avea 4 tampoane pentru fiecare participant la test, cu tampoane pentru până la 3 persoane. Tampoanele se găsesc în plicuri codate color și fiecărui participant la test este alocat o culoare specifică pentru a face lucrurile cât mai ușor posibil.

Dacă aveți întrebări, echipa noastră de asistență pentru clienți vă stă la dispoziție. Faceți click aici pentru a vorbi cu cineva din echipa noastră.

FAQs

Ce test sugerati daca participantii sunt barbati?

Daca toti participantii sunt barbati, sugeram sa incercati testul cromozomului Y. Acest lucru se datorează faptului că bărbații care descind din aceeași linie paternă au același cromozom Y, permițându-ne să oferim rezultate extrem de precise și concludente.

Skip to toolbar