All tests

Test SkinCareDNA

Testul SkinCareDNA pe care îl oferim vă permite să vă duceți regimul de îngrijire a pielii la nivelul următor.
Acele semne precoce ale îmbătrânirii, a ridurilor și a pigmentării pot deveni acum un lucru al trecutului
datorită unui simplu test ADN care poate dezvălui calea către o piele mai suplă și mai sănătoasă.
Privirile tale viitoare sunt codate adânc în genele tale și sunt genele tale care vor determina
cât de armat genetic ești pentru a lupta împotriva efectelor îmbătrânirii. Dermatologii, specialiștii în îngrijirea pielii,
esteticienii și celebritățile prezintă toate avantajele și avantajele testării pielii ADN.

Order now 1390 lei

Test SkinCareDNA

Pret: 1390 lei
Testare: Un aplicant
Durata: 17 la 22 de zile lucratoare de la primirea probelor

Testul SkinCareDNA pe care îl oferim vă permite să vă duceți regimul de îngrijire a pielii la nivelul următor. Acele semne precoce ale îmbătrânirii, ridurile și a pigmentarea pot deveni acum un lucru al trecutului datorită unui simplu test ADN care poate dezvălui calea către o piele mai suplă și mai sănătoasă. Aspectul tău din viitor este codat adânc în genele tale și acestea vor determina cât de înarmat genetic ești pentru a lupta împotriva efectelor îmbătrânirii. Dermatologii, specialiștii în îngrijirea pielii, esteticienii și celebritățile pot beneficiade toate  avantajele testării ADN a pielii.

Exemplu:
skindnasampleresultsreport

De ce sa fac acest test?

Cei mai mulți terapeuți pentru îngrijirea pielii te pot ajuta doar în ceea ce privește cartografierea pielii. Cartografierea pielii este utilă, iar numeroase companii de produse de îngrijire a pielii oferă cartografierea pielii sau a feței pentru a vă ajuta să alegeți produsul potrivit pentru îngrijirea pielii. Însă analizarea feței nu este decât o mică parte din imagine și ne va spune foarte puțin despre cum va arăta viitorul nostru ten și dacă facem cu adevărat tot ce este mai bun pentru pielea noastră. Testul SkinCareDNA este următorul pas în crearea unui regim de îngrijire a pielii adevărat, personalizat.

Esti predispus genetic la imbatrinirea pielii prematur?

Oricât de vârstnici sau tineri ai fi, nu este niciodată prea târziu să începi să te îngrijești de pielea ta și să faci niște investiții reale în ea.

Printr-un test ADN de piele veți afla cât de bine echipat sunteți genetic pentru a lupta împotriva semnelor tipice ale îmbătrânirii. Acest lucru se datorează faptului că genele dvs. în cele din urmă determină modul în care va îmbătrâni pielea. Acest test vă va stabili codul de testare SkinCareDNA care arată dacă aveți un risc ridicat, risc scăzut sau mediu, pentru următoarele:

Riduri si linii fine: Produsele finale Advanced Glycation (A.G.E.) sunt rezultatul proceselor determinate de glucoză. Aportul nostru de zaharuri sub formă de glucoză este în final dăunător pentru piele și contribuie la riduri. Cu toate acestea, este imposibil de evitat A.G.Es, deși putem limita efectele lor dăunătoare prin modificarea dietelor noastre, organismul produce în mod natural A.G.Es ca urmare a proceselor metabolice.

Protectie Solara: Corpurile noastre sunt echipate pentru a lupta împotriva radiațiilor ultraviolete, precum UVA și UVB, care pot deteriora pielea. Cu toate acestea, indivizii pot prezenta variații în capacitatea lor de a descompune fotoproduse.

Sensitivitatea Pielii: Corpul tău combate în mod natural inflamația și te protejează de sensibilitate; cu toate acestea, unele persoane au piei sensibile în mod natural, care sunt vulnerabile la stres. Înțelegerea faptului că aveți gene care vă dau mai multe șanse de a suferi de sensibilitatea pielii este un prim pas în gestionarea problemei.

Elasticitatea Pielii: aspectul plin, neted, tipic pielii tinere, se datorează colagenului din ea. Cunoașterea metodelor corecte de îngrijire poate restabili elasticitatea, dar în primul rând, trebuie să știți dacă aveți gene care vă predispun la o pierdere de elasticitate. Această pierdere este adesea cauzată de enzime care sunt prezente în mod natural pe corpurile noastre cunoscute sub denumirea de MMP (Matrix Metalloproteinase). Unii indivizi pot totuși să aibă enzime hiperactive.

Pigmentarea: Lumina ultraviolete dăunează extrem de mult pielii noastre și reprezintă 95% din afectarea pielii. Efectul pagubelor solare este cumulativ și ireversibil. Cu toate acestea, nu toți vom prezenta aceeași intensitate a daunelor, chiar dacă am fost expuși la aceleași cantități de lumină solară. Producția excesivă de melanină sau sub producția de melanină va determina amploarea pigmentării la un individ.

Calitatea Colegenului: Colagenul este o proteină care joacă un rol vital în pielea sănătoasă și radiantă. Colagenul este produs în mod natural de organism, dar calitatea și cantitatea sunt afectate atât de machiajul genetic, cât și de vârstă. Anumite variații genetice pot afecta calitatea colagenului și stabilirea dacă aveți un risc genetic crescut este important dacă doriți să luați măsuri.

Antioxidanti: Radicalii liberi sunt particule care plutesc în jurul sistemului nostru. Radicalii liberi sunt foarte dăunători, dar sunt examinați de genele anti-oxidante din corpul nostru. Unii indivizi poartă variații genetice care le pot reduce capacitatea naturală de a lupta împotriva radicalilor liberi care ne pielea pielea.

Pentru fiecare dintre aceste categorii vi se va da un scor genetic.

Stiinta din spatele testului

Un procent mic din ADN-ul nostru este unic și această parte unică a ADN-ului nostru ne-ar putea face predispuși la boală sau la factori legați de îmbătrânirea pielii. Oamenii de știință astăzi înțeleg mai multe despre aceste variații genetice și despre cum ne afectează la nivel individual. Aceste variații genetice care sunt unice pentru fiecare dintre noi sunt cunoscute sub denumirea de SNPs (un acronim pentru polimorfismele cu un singur nucleotid). Cheia înțelegerii SNP-urilor este să știți că aceste SNP-uri pot afecta funcționarea normală a genelor și dacă funcționarea genelor este compromisă, atunci puteți fi o victimă a îmbătrânirii accelerate.

Colectarea probelor

Probele de ADN pentru testul SkinCareDNA sunt colectate folosind un kit. Vă vom trimite trusa dvs. imediat ce am prelucrat plata. Frecarea tampoanelor în interiorul gurii timp de doar zece secunde va determina celulele moarte ale obrazului să adere la tampon. Aceste celule de pe obraz pot fi apoi extrase din tampoane și ADN-ul din aceste celule analizate pentru testul ADN-ului pielii tale. O singură frecare rapidă va duce la transferul de milioane de celule pe suprafața tamponului. Procesul este nedureros și rapid. Trusa noastră va conține instrucțiunile și precauțiile de urmat la colectarea probelor de ADN.

FAQs

Am grija mare de pielea mea. Am nevoie totusi de acest test?

Da, ai nevoie. Îngrijirea pielii este mai complexă decât simpla alegere a cremelor pe baza dacă pielea este grasă, uscată, sensibilă sau combinată. Dacă doriți rezultate de lungă durată, trebuie să începeți să priviți și să înțelegeți cum influențează factorii genetici procesul de îmbătrânire. Cu testul SkinCareDNA prinzi taurul de coarne, dezvoltând cea mai actuală și actualizată abordare a îngrijirii pielii.

Care e varsta ideala pentru acest test? Sunt prea batran?

Maximizarea îngrijirii tenului poate începe în orice moment al vieții tale. Pielea noastră îmbătrânește constant, indiferent de vârsta pe care o ai. Puteți începe să încetiniți procesul de îmbătrânire și semnele îmbătrânirii în orice moment al vieții.

Ce alte teste mai oferiti?

Află cum poate funcționa genetica pentru tine. Cu kitul Wellness and Lifestyle puteți afla despre predispoziția dvs. pentru comportamente sau trăsături. Un alt test excelent pe care îl oferim este dieta ADN și testul sănătos al greutății. Acest test vă poate ajuta să priviți aportul alimentar și apoi să vă ofere instrumentele care vă permit să vă adaptați dieta pentru a vă asigura că este optim pentru sănătatea și profilul genetic.

Skip to toolbar