All tests

Test ADN Dieta si
Greutate Sanatoasa

Puneți-vă genele să funcționeze în favoarea dvs., pierdeți din greutate și păstrați-va forma.
Înțelegeți cum cunoașterea genelor dvs. poate îmbunătăți dramatic bunăstarea și vă poate ajuta
să îți modifici dieta și stilul de viață.

Order now 1390 lei

Test ADN Dieta si
Greutate Sanatoasa

Pret: 1390 lei
Testare: 1 persoana
Durata: 17 la 22 de zile lucratoare de la primirea probelor la laborator.

Test ADN Dieta si Greutate Sanatoasa detaliază cum anumite gene pe care le purtăm cu toții interacționează cu modul în care organismul prelucrează diverse alimente, minerale, vitamine și multe altele. Dacă doriți rezultate și să opriți munca de ghicire, o dietă ADN și un test sănătos de gestionare a greutății este obligatoriu!

Incepe astazi!

Ți-ar plăcea să afli despre genetică și influența acesteia asupra alimentației tale? Dieta ADN-ului și testarea sănătății pentru greutate poate să vă ajute să analizați aportul alimentar și apoi să vă ofere instrumentele care vă vor permite să vă adaptați dieta pentru a vă asigura că este optimă pentru profilul dvs. sănătos și genetic.

Analizând rezultatele ADN-ului și predispoziția genetică, putem oferi răspunsuri la întrebări despre modul în care corpul tău prelucrează carbohidrați, proteine, grăsimi, micronutrienți, precum și evidențierea eficienței diferitelor tipuri de antrenament în raport cu profilul genetic. Rezultatele sunt gata în 15 până la 20 de zile lucrătoare de la primirea eșantioanelor.

Raport de 70 de pagini. Optimizeaza-ti stilul de viata si sanatatea

• Oameni diferiți au nevoi calorice diferite. Înțelegerea alimentelor ideale pentru a mânca, având informațiile esențiale furnizate de acest test ADN este crucială pentru gestionarea greutății.
• Modul în care stocăm nutrienții și nutrienții de care avem nevoie poate varia considerabil de la persoană la persoană. Obțineți informații despre care sunt nevoile dvs. de nutrienți optimizate și ce suplimente ar putea avea sens pentru dumneavoastră.
• Fitness și exercițiu sunt două cuvinte foarte complexe. Există mai multe tipuri de exerciții fizice, cum ar fi antrenamentul de rezistență sau antrenamentul de rezistență. Ce exerciții funcționează mână în mână cu genele tale și care nu?

Recomandările sunt personale și sugestiile se bazează pe rezultatele tale.

Exemplu:

Diet-and-Nutrition-SampleReport

Analiza Raportului

Analiza pierderii de greutate

Abilitatea de pierdere în greutate cu dieta și exerciții fizice

Mancare

Utilizarea proteinelor
Utilizarea grăsimilor
Utilizarea carbohidratilor

Nutriente

Tendință folată
Tendință Vitamina A
Tendință Vitamina B
Tendință Vitamina B12
Tendință Vitamina C
Tendință Vitamina D

Exercitiu

Pierderea de grăsime Răspuns la Cardio
Răspuns de fitness la Cardio
Răspunsul compoziției corpului la antrenamentul de forță
Răspuns HDL la Cardio
Răspuns la sensibilitate la insulină la Cardio
Răspuns la glucoză la Cardio

 

FAQs

Cum functioneaza testul?

Trusa de testare ADN pentru dieta vă permite să luați decizii în cunoștință de cauză despre dieta și stilul dvs. de viață. Tot ce trebuie să faceți este să comandați kitul, să urmați instrucțiunile și să trimiteți eșantionul înapoi pentru a analiza laboratorul. Laboratorul nostru extrage ADN-ul și analizează gene specifice care vă afectează răspunsul individual la diversele alimente pe care le consumăm, micronutrienți, vitamine etc. Odată ce ADN-ul dvs. a fost analizat și raportul finalizat, veți primi un raport personal al rezultatelor dvs.

Ce e inclus in test?

Trusa de testare vine cu o pereche de tampoane bucale, instrucțiuni de colectare a probelor împreună cu un plic de retur pre-adresat pe care să-l folosești pentru a-ți trimite probele înapoi la noi pentru analiză. Vă recomandăm să trimiteți eșantioanele prin livrare înregistrată sau specială.

Cine poate cumpara acest test?

Testul poate fi comandat de oriunde în lume. Trebuie să aveți vârsta legală în conformitate cu legile din țara în care trăiți.

Alte teste pe care le sugerati?

Testul nostru ADN de greutate și bunăstare ar putea fi soluția problemei dvs. ajutându-vă să vă gestionați greutatea și să găsiți o dietă optimă adaptată genelor dumneavoastră. Pentru a formula un program câștigător de gestionare a greutății și fitness, trebuie să știi ce este inclus în ADN-ul tău. Faceți clic aici pentru a citi mai multe.

Skip to toolbar