Garanția testelor acreditate

La International Biosciences vă garantăm că toate testele de paternitate și înrudire sunt efectuate
în laboratoare  acreditate și în conformitate cu cele mai înalte standarde din industrie
pentru a vă asigura liniște sufletească deplină!

De ce e necesar să cunoști detalii despre acreditare și acuratețe

Acreditarea este asigurarea capacităților de laborator și a competențelor tehnice. Acreditarea este acordată unui laborator numai după ce a fost evaluat temeinic pentru competența sa pe baza orientărilor privind procedura standard. Evaluarea este efectuată în mod normal de către evaluatori terți care vor evalua toți factorii din laborator care vor influența producerea finală a rezultatului testului. Pentru a obține un nivel internațional de acreditare, un laborator de testare ADN trebuie să fi trecut prin inspecții riguroase, audit și să fi arătat în mod consecvent nivelul necesar de expertiză tehnică în efectuarea testelor. Folosind un laborator acreditat înseamnă că puteți fi siguri de calitatea, acuratețea și fiabilitatea testului.

Garanția testelor IBDNA

La IBDNA garantăm că rezultatul a fost procesat sub strictețea standardelor industriale pentru a asigura cel mai înalt nivel de precizie posibil. Pentru a face acest lucru am format un parteneriat cu unul dintre laboratoarele de frunte din lume, care a fost acreditat pe plan internațional. Puteți, prin urmare, să fiți siguri că calitatea testelor este de neegalat. În plus, Laboratorul are o vastă experiență în domeniu, procesarea a mii de eșantioane pe an făcându-l un lider în domeniul său.
La IBDNA luăm calitatea testelor foarte în serios și oferim clienților noștri doar cele mai bune teste disponibile.

Dacă să doriți să aflați mai multe despre Garanția noastră de testare vă rugăm să nu ezitați să                           ne contactați direct.

 

Skip to toolbar