Resurse

Găsiți răspunsurile pe care le căutați cu privire la testele ADN. Pagina noastră de resurse conține
informații ajutatoare despre cum sa colectați probele ADN, un glosar de termeni, link-uri către
alte site-uri web și multe altele.

Teste diferite, proceduri diferite

Trusa de eșantionare ADN pe care o vom trimite conține instrucțiuni complete pentru colectarea și expedierea unui eșantion de ADN folosind tampoane bucale. Majoritatea probelor ADN pentru cea mai mare parte a testelor noastre sunt colectate folosind tampoane orale, deși unele teste au o metodă foarte diferită de colectare a probelor. Selectați testul de mai jos pentru a afla mai multe despre procesul de colectare a probelor.

Apasa pe un link pentru a vedea informatii despre colectarea probelor pentru acel test ADN:

Test de Paternitate Teste legale de imigratie Test Predispozitie Genetica
Test de Paternitate Prenatal Testul ADN Origine Ancestrala Determinarea sexului fatului

Informatii generale

Este important să urmați cu atenție instrucțiunile și să returnați mostrele de ADN, folosind plicul pe care îl veți găsi în trusa de colectare ADN. Dacă doriți ca un profesionist ca colecteze probele, acest lucru se poate intampla fie la domiciliu(in unele cazuri), fie la o clinica, cu costuri suplimentare.

Colectarea la domiciliu a mostrelor de ADN utilizate pentru testarea relațiilor și a parentalității presupune utilizarea unui tampon special (un bețișor din lemn sau plastic steril având vată înfășurată la un capăt) care este rotit pe interiorul obrazului pentru a colecta celulele rezidente acolo. Acest tampon este apoi plasat (cu atenție pentru a evita contaminarea) în plicul de colectare a probelor de ADN furnizat, care este sigilat în siguranță și returnat la noi pentru analiză în laboratoarele noastre. Vă vom solicita să furnizați informații suficiente, astfel încât să putem asigura că fișierul dvs. este unic și ne putem onora responsabilitățile în conformitate cu Legea privind protecția datelor.

Skip to toolbar