All tests

Test de Paternitate

“Sunt foarte satisfăcut că am ales „IBDNA”, deoarece acest lucru a făcut ca mintea frenetică a fiului meu să se liniștească.
Vă mulțumesc foarte mult pentru discreție și profesionalism. Instrucțiunile sunt clare și probele sunt ușor de recoltat.”

Ion- 19 Aprilie 2017
★ ★ ★ ★ ★

Oferim testare de paternitate simplă, la prețuri accesibile, 21 de markeri genetici analizati, 
recoltare eșantion la domiciliu, pentru 890 RON, cu rezultate în cateva zile lucrătoare
de la primirea eșantioanelor și o precizie de peste 99,99%.

Order now 890 RON

Test de Paternitate

Pret: 890 RON (FARA COSTURI ASCUNSE)
Testarea: Copil si presupusul tata (testarea mamei este gratuita)
Durata: 5-7 zile lucrătoare după primirea eșantioanelor la laborator

Te îndoiești că ești tatăl? Trebuie să obțineți răspunsuri sigure astăzi? International Biosciences este o companie lider online de testare a ADN-ului, care oferă servicii de testare a paternității doar cu mostre de la presupusul tată și copil, cu opțiunea de a testa mama dacă eșantionul este disponibil. Testarea noastră de paternitate la domiciliu este mijlocul cel mai precis și științific de care aveti nevoie să obțineți răspunsurile dorite în confortul propriei case.

Nu oferim testare expres dacă alegeți să trimiteți un eșantion discret. Putem oferi testare expresă numai dacă utilizați tampoane bucale.

Participarea Mamei

Testarea paternității la domiciliu cu eșantion din partea mamei oferă rezultate care depășesc 99,9999% precizie în cazurile în care tatăl testat este tatăl biologic. Pe de altă parte, dacă eșantionul mamei nu este inclus, rezultatele vor arăta o probabilitate de paternitate care depășește 99,99%.

De ce să ne alegi?

Eșantioanele dvs. pentru testul de paternitate la domiciliu vor fi analizate într-un laborator de ultimă generație, care este acreditat ISO 17025 – internațional

• acreditare recunoscută pentru laboratoarele de testare ADN
• Rezultatele unui test de paternitate sunt de o precizie mai mare de 99,9%
• Testul nostru poate fi efectuat chiar și fără eșantionul mamei
• Rezultatul nostru se bazează pe analiza a 21 de markeri genetici
• Rezultate rapide care vă sunt puse la dispoziție în câteva zile de la primirea eșantioanelor

Stiinta din spatele testului

După ce extragem un profil de 21 de markeri genetici din eșantioanele indivizilor testați, vom proceda la compararea profilurilor. Dacă vedem că toți markerii genetici de pe profilul presupusului tată și copilul sunt identici și se potrivesc în fiecare moment, putem confirma că tatăl testat este tatăl biologic al copilului. Dacă markerii genetici nu se potrivesc, atunci tatăl testat nu este tatăl biologic al copilului.

Colectarea probelor ADN

Colectarea de probe este ușoară, simplă, discretă și rapidă cu kitul nostru de testare a paternității. Trimitem un kit (în ambalaj discret) după primirea plății, iar în interiorul kitului dvs. veți avea tot ce aveți nevoie pentru a colecta probele de ADN:

• 4 tampoane orale sterile pentru fiecare participant la test
• Instrucțiuni
• Formularele
• Plic de retur pre-adresat

Puteți citi mai multe despre colectarea eșantioanelor pentru testarea paternității la domiciliu făcând click aici.

FAQs

Ce imi va arăta testul?

Testul nostru de paternitate la domiciliu vă oferă un răspuns clar, definitiv, chiar și fără eșantionul ADN al mamei; rezultatele vor dovedi dacă tatăl presupus este cu certitudine tatăl sau, tot cu certitudine, nu este tatăl.  Dacă am testat presupusul tată și copil și tatăl testat este tatăl biologic, rezultatele vor arăta o probabilitate de paternitate de minim 99,9%. Dacă nu este tatăl, rezultatele vor arăta o probabilitate de 0%.

Trebuie testată si mama?

Testarea paternității ADN va oferi o probabilitate mai mare de 99,999% de paternitate într-un rezultat de incluziune (dacă presupusul tată este de fapt tatăl biologic) atunci când eșantionul mamei  este inclus în test. Noi, la International Biosciences, efectuăm cele mai multe teste de paternitate fără eșantionul mamei, dar recomandăm întotdeauna includerea eșantionului mamei atunci când aceasta este disponibilă pentru test. Acest lucru se datorează faptului că, în cazuri rare, testarea paternității fără eșantionul mamei poate duce la un rezultat neconcludent care poate fi încheiat doar prin prelevarea eșantionului mamei. Nu este inclusă o taxă suplimentară pentru includerea probei mamei

Cat costa si in cat timp aflu rezultatele?

Testul nostru de paternitate la domiciliu pentru testarea presupusului tată pornește de la doar 89 0RON – acesta este un preț all-inclusive și nu există taxe ascunse. Singura taxă pe care trebuie să o acoperiți este costul pentru trimiterea eșantioanelor la noi. Rezultatele sunt gata în 5 până la 7 zile lucrătoare de la primirea eșantioanelor.

Notă: Putem garanta timpul standard de livrare al rezultatelor doar când testarea are loc exclusiv cu eșantioane pe tampon oral. Utilizarea unui eșantion discret pentru testul dvs. poate duce la o creștere a timpului de procesare.

Skip to toolbar