All tests

Test ADN Imigrari
(doar Marea Britanie)

Serviciile noastre de testare a ADN-ului pentru imigrare pot ajuta în cazurile în care indivizii au nevoie
să dovedească autorităților de imigrare sau în instanță că sunt legate biologic.

Order now CONTACTEAZA-NE PENTRU PRET

Test ADN Imigrari
(doar Marea Britanie)

Pret: CONTACTAZA-NE PENTRU PRET
Testare: Presupusul parinte si copilul/copiii
Livrare: in cateva zile de la primirea probelor ADN-

IBDNA oferă toate tipurile de teste ADN de imigrare efectuate la un laborator care a fost acreditat de Ministerul Justiției ca organism care poate efectua teste parentale îndreptate de instanțele civile din Anglia și Țara Galilor în conformitate cu secțiunea 20 din Legea privind reforma familiei din 1969.


court-approved

Colectarea probelor pentru testul ADN

Testarea ADN-ului este cea mai utilizată tehnologie pentru a determina relațiile biologice. De obicei, colectarea eșantioanelor se realizează cu ajutorul tampoanelor bucale pe care le trimitem clienților noștri în kiturile noastre all inclusive. Tampoanele orale seamănă foarte mult cu betisoarele de urechi cu un singur capăt de bumbac pe băț. Acestea trebuie frecate în interiorul gurii și apoi lăsate să se usuce pentru a colecta probe. Procedura de schimbare efectivă va trebui să fie făcută de către un terț neutru, denumit sampler. Eșantionatorul poate fi medicul de familie sau orice alt medic pe care îl găsiți disponibil pentru a face acest lucru pentru dvs. Alte probe, cum ar fi sângele, pot fi utilizate, dar colectarea și expedierea acestor probe se pot dovedi mai complicate.

FAQs

Care e diferenta intre un test de paternitate si unul de imigrari?

Procesele de testare de laborator pentru testele ADN aprobate de tribunal / imigrare și pace a minții sunt exact aceleași. Diferența este că testele aprobate de tribunal / imigrație necesită un martor, dovada identității și un lanț special de proceduri de custodie. Un test de pace de minte nu este obligatoriu în mod legal, deoarece nu există nicio dovadă că s-au recoltat probe de la participanții corecți. Testul de pace sufletească este destinat a fi un mod discret și privat de a permite familiilor să rezolve orice întrebare fără a implica alte părți . Testele ADN aprobate de Curte impun ca un martor independent, cum ar fi un medic de familie sau un profesionist în sănătate, să supravegheze procesul de colectare a eșantionului și să poată verifica identitatea foto și să mențină lanțul de custodie.

De ce se cere testul pentru imigrari?

În cele mai multe cazuri, indivizii pot dovedi că sunt înrudiți prin intermediul unor documente de naștere (cum ar fi certificatele de naștere) sau alte asemenea documente. Cu toate acestea, există cazuri în care fie persoanele fizice nu au acces la aceste înregistrări (poate că acestea nu există în țara lor de origine), fie înregistrările la care au acces, nu sunt în conformitate cu standardele cerute de autoritatea în cauză. În astfel de cazuri, susținerea pretențiilor lor asupra unei presupuse relații biologice va trebui făcută printr-un test ADN.

Skip to toolbar