All tests

Test ADN GPS Origins™

Adânciti-vă în rădăcinile familiei și descoperiți din ce țări, orașe sau
insule vi se trag strămoșii. Comanda testul GPS Origins ™ astăzi.

Order now de la 1990 lei

Test ADN GPS Origins™

Pret: de la 1990 lei
Testare: 1 persoana
Durata: 5-7 saptamani de la primirea probelor la laborator.

Cei mai mulți dintre noi știm foarte puțin despre originile noastre dincolo de trecutul a câteva generații. Nu ți-ar plăcea să știi din ce țări provin strămoșii tăi și de unde provine ADN-ul tău? Testul ancestral GPS Origins ™ vă permite să vă aprofundați mai mult  rădăcinile dvs. analizând 800.000 de markeri ADN pentru a vă urmări adevăratele rădăcini ancestrale, chiar în țara sau zona de unde au început. Exact și detaliat, acest test de ultimă oră compară semnătura genetică individuală cu o bază de date de peste 10.000 de semnături genetice din 500 de populații din locații geografice studiate pentru a identifica locurile unde s-a format ADN-ul.

Comanda testul

Testul incepe de la doar 1990 lei. Acest pret include:

• Kit-ul
• Analiza de laborator
• Rezultatele

Puteți achiziționa kitul dvs. direct de pe site-ul nostru web. După ce primiți trusa, va trebui să o înregistrați online și să plătiți soldul rămas pentru test. Rezultatele sunt gata în 5-7 săptămâni de la momentul în care probele dvs. ajung în laborator. La primirea eșantioanelor va fi trimis un e-mail de confirmare cu data scadenței.

* Notă importantă pentru acest test: plata inițială este o un avans pe kit. Veți fi taxat cu soldul rămas  la înregistrarea kitului dvs. pe site-ul web desemnat.

Invata mai multe despre istoria ta cu GPS Origins™

Testul ADN ancestral GPS Origins ™ permite o imagine mai clara și mai interesantă a strămoșilor dvs.  recenti(spre deosebire de alte teste ancestrale care vă urmăresc strămoșii cu mii de ani în urmă). Testul GPS Origins ™ indică țara, insula, orașul sau satul în care grupuri de strămoși din diferite culturi s-au întâlnit și și-au amestecat ADN-ul prin căsătorie și viață cu alte culturi. ADN-ul lor a suferit mutații și a devenit particular pentru aceste grupuri sau comunități sociale și le-a făcut din punct de vedere genetic mai asemănătoare între ele decât strămoșii lor sau comunitățile pe care le-au lăsat în urmă.

Algoritmul unic GPS Origins ™ a fost dezvoltat de dr. Eran Elhaik și echipa sa de la Universitatea din Sheffield. Testul ancestral GPS Origins ™ este cel mai sofisticat test ancestral geo-orientat disponibil până în prezent și îți urmărește strămoșii până la aproximativ 1000 de ani de la data actuală.

Ce iti vor arata rezultatele?

1. O imagine de ansamblu a istoriei noastre comune, pornind de la primii oameni moderni până la călătoria din Africa, punctul nostru comun de origine, pentru a coloniza restul lumii.
2. O analiză a grupului dvs. genic unic care vă va oferi o defalcare, exprimată în procente, a originilor dvs. din diferite țări.
3. Hărțile vor detalia rădăcinile migrației și poveștile strămoșilor tăi, oferind informații detaliate despre lume în perioada în care au trăit.

Rezultat exemplu:

Alte teste ancestrale

Există și alte teste ancestrale pe piață. Testele diferite vă pot ajuta să aflați alte aspecte ale strămoșilor. Testele disponibile includ:

Testarea liniei materne: acest test se bazează pe analiza ADN-ului mitocondrial moștenit matern. Acesta vă va permite să descoperiți originea maternă a mamei dvs., urmărindu-vă rădăcinile până la primii strămoși materni. Rezultatele identifică haplogrupul tău MtDNA unic și arată rutele de migrație ale strămoșilor tăi materni.

Testarea liniei paterne: acest test se bazează pe analiza cromozomului Y, moștenit exclusiv de bărbați și transmis pe linia masculină. Vă va permite să descoperiți unde aveți strămoșii dvs. paterni, urmărind rădăcinile strămoșilor dvs. chiar în primii strămoși materni. Rezultatele identifică grupul tău unic și arată căile de migrație ale strămoșilor tăi paterni.

Skip to toolbar