Crează propriul tău kit

Cum începi

Mai jos veți găsi instrucțiuni pas cu pas, precum și o listă de materiale necesare necesare pentru a finaliza kitul de colectare a probelor. Vă rugăm să rețineți că avem nevoie de consimțământul scris ca să putem testa probele dvs. Vă rugăm să vă asigurați că imprimați formularul de depunere a eșantionului, care ar trebui să ne fie returnat împreună cu eșantioanele dvs.

Precauții

• Participanții nu trebuie să mănânce sau să fumeze timp de o oră înainte de prelevarea probelor.
• Pentru a colecta o probă adecvată, este important ca persoana respectivă să aibă gura curată. Adulți și copii: Clătiți gura de trei ori cu apă caldă. Sugari: Lăsați copilul să bea apă la temperatura camerei dintr-o sticlă înainte de prelevarea probelor. Nu utilizați apă de gură sau pastă de dinți.
• NU atingeți nicicând capătul tamponului; nici măcar pentru a verifica dacă este uscat.

Cum să creezi kitul

1. Veți avea nevoie de 4 tampoane sterile cu vârf de bumbac/tampoane bucale bucale pentru fiecare participant. Acestea pot fi achiziționate de la o farmacie. În cazul în care tamponul are 2 capete de bumbac, asigurați-vă că tăiați unul dintre ele înainte de a începe procedura de colectare a probelor. Dacă tamponul este introdus într-o eprubetă uscată ( fără niciun lichid), scoateți-l din eprubetă și tăiați cu o foarfecă dopul atasat de tija tamponului. Este important să evitați atingerea capătului de bumbac cu degetele.

2. De asemenea, veți avea nevoie de plicuri de hârtie pentru a plasa tampoanele de bumbac după ce au fost colectate probe (câte un plic pentru fiecare participant).

Instrucțiuni de colectare a eșantioanelor

Pasul 1

Pregătiți un plic pentru fiecare participant, scriind în mod clar următoarele detalii pe exterior: Codul de referință al cazului dumneavoastră (acesta vă va fi furnizat în momentul comenzii de către echipa noastră de asistență pentru clienți. Contactati-ne pentru a solicita codul tău), Numele complet, Data nașterii, Data colectării  și relația: de exemplu, presupusul tată, copil, etc

Pasul 2

Folosind tampoane curate, frecați capătul de bumbac al tamponului de-a lungul interiorului obrazului, pe gingii  și în spatele buzelor, de asemenea. Faceți acest lucru timp de 10-30 secunde de tampon. Amintiți-vă că se colectează celule epiteliale descuamate de pe obraz și nu doar saliva, astfel încât vom freca tamponul chiar de mucoasa interiorului obrazului. Faceți acest lucru cu 4 tampoane pe persoană.

Pasul 3

ALăsați tampoanele  minim  1 oră să se usuce. Așezați tamponul într-un loc curat, asigurându-vă că capătul tamponului nu atinge nimic altceva (de exemplu, stând în poziție verticală într-un pahar cu bumbac-capăt în aer). Când se usucă, așezați  tampoanele în plicul de hârtie.

Pasul 4

Așezați plicurile de hârtie cu tampoanele în interior într-un plic mai mare, împreună cu formularul de depunere semnat și trimiteți înapoi la IBDNA pentru procesare. Vă rugăm să nu uitați  să utilizați un serviciu securizat, ar fi curierul sau corespondența înregistrată.

Unde trimit eșantioanele ?

Eșantioanele și formularele se vor trimite la adresa:

Cromo Genetic SRL, Oradea, str. Ep. Ioan Alexi nr. 6, 410126, Bihor, România

Skip to toolbar