All tests

Identificarea profilului ADN

The International Biosciences Identification Profile DNA test provides clients with a hardcopy
of their 21 marker DNA Profile. This test differs from most in that it does not test relationships
between individuals, but brings out the unique DNA profile for an individual.

Order now €139

Identificarea profilului ADN

Pret: €139.00
Testare: Un singur aplicant
Durata: 5 zile lucratoare de la primirea probelor

Acest test ofera o copie exacta a celor 21 de markeri genetici a fiecarui participant. Testul diferă cel mai mult prin faptul că nu testează relațiile dintre indivizi, ci scoate în evidență profilul ADN unic pentru un individ, care ar putea fi folosit din mai multe motive:

  • Pentru a ajuta la determinarea relațiilor familiale.
  • În cazurile de moștenire, pentru a asigura moștenitorii de drept ai averii și bunurilor susținute de dovada relației.
  • Ca măsură de precauție pentru cei aflați în locuri de muncă cu risc ridicat, unde poate fi necesară identificarea viitoare în circumstanțele nefericite ale răpirii, morții accidentale etc.
  • Pentru a evita posibile exhumări costisitoare, trebuie să vă fie necesar profilul ADN în viitor.

Ce tipuri de identificare oferiti?

  • Test de pace sufletească: Acest test este luat din motive personale și nu poate fi utilizat într-o instanță de judecată.
  • Testul aprobat de tribunal: Laboratorul nostru acreditat ISO 17025 oferă rezultate ale testelor care pot fi utilizate în scopuri legale într-o instanță de judecată. Aceasta înseamnă că testul profilului de identificare admisibil de către instanță poate fi utilizat în orice moment pentru a ajuta la soluționarea unui litigiu în situații precum cele menționate mai sus.

Stiinta din spatele testului

După ce vom primi probele, vom proceda la extragerea, amplificarea și replicarea ADN-ului din probă. Folosim un proces în biologia moleculară numit PCR sau reacția în lanț a polimerazei. Fiecare profil este format din 21 de markeri genetici.

Colectarea probelor

Când primiți trusa veți găsi 4 tampoane bucale per individ, fiecare într-un plic cu coduri de culoare. Probele se iau prin frecarea vârfului tampoanelor furnizate pe interiorul obrazului și apoi se lasă să se usuce timp de 15 minute înainte de a le pune în plicurile furnizate. Pentru testarea aprobată de instanță, eșantioanele trebuie prelevate de un profesionist în sănătate. Pentru mai multe informații și un ghid detaliat despre procesul de colectare a eșantioanelor, faceți clic aici.

Kit de stocare  a ADNului  acasă

Pentru companiile sau întreprinderile care se ocupă de muncă cu risc ridicat, care doresc să păstreze ADN-ul angajaților lor în cazul în care este necesar după un accident, International Biosciences oferă kituri stocare ADN, permițând clienților să-și ia ușor mostre de ADN în confidențialitatea propriei case. . Aceste probe pot fi apoi depozitate într-un loc sigur până la unsprezece ani.

Dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre testele noastre, nu ezitați să ne contactați.

Notă: Comanda unui profil ADN NU furnizează alte informații legate de domenii precum sănătatea și strămoșii.
Dacă doriți acest tip de test, consultați lista noastră completă de teste ADN.

Ai suspiciunea ca cineva consuma droguri?

Dacă da, vă putem ajuta. Testarea drogurilor in păr pentru o varietate de medicamente și substanțe ilicite și are o fereastră de detectare de 90 de zile. Acest test de droguri pentru păr necesită doar o probă de păr sau de corp și rezultatele testelor sunt disponibile în cel puțin 4 până la 6 zile!

Skip to toolbar