All tests

Stocarea ADN-ului

Stocarea ADN-ului este o metodă sigură, nedureroasă și simpla pentru a vă păstra profilul genetic pentru utilizarile viitoare.

Order now €139

Stocarea ADN-ului

Pret: €139
Testare: Un singur aplicant
Durata: 6 zile lucratoare de la primirea probelor

International Biosciences oferă servicii de stocare ADN. Stocarea ADN vă permite să vă depozitați ADN-ul și / sau profilul ADN-ului dvs. în condiții de laborator, asigurându-vă că este disponibil și gata de utilizare pentru o perioadă de 15 ani. Costul pentru stocarea a 1 eșantion este de 139 EUR.

Procesul de stocare ADN este simplu și acum este disponibil pentru oricine. Utilizările includ în prezent următoarele:

• Identificarea sau excluderea persoanelor care depun o cerere asupra bunurilor sau moștenirii dvs. prin stabilirea dacă sunt rude biologice reale.

• Asistență în identificarea rudelor genetice dispărute sau care lucrează în profesii cu risc ridicat. În cazurile unei victime neidentificate, testarea ADN poate confirma identitatea victimei.

• Oferind descendenților dumneavoastră capacitatea de a utiliza informațiile dvs. genetice pentru a identifica potențial predispoziții pentru afecțiuni legate de gene. ADN-ul de la un părinte în vârstă ar putea oferi într-o zi indicii despre bolile moștenite și alte probleme genetice.

2 servicii

Doar stocarea ADN-ului: Memorarea informațiilor genetice nu a fost niciodată mai simplă și mai sigură. O simplă procedură de colectare a mostrelor de ADN, folosind un tampon de gură, este tot ceea ce este necesar pentru colectarea ADN-ului. O persoană cunoscută sub numele de eșantionator, care este în mod normal o asistentă sau un medic, va trebui să fie responsabilă de colectarea eșantioanelor. În laboratorul nostru de ultimă generație, eșantionul dvs. va fi analizat pentru a vă asigura că acesta conține suficient ADN ar trebui să fie necesară analiză ulterior. Numai clientul și oricine autorizează vor avea acces la eșantion. ADN-ul dvs. va fi păstrat în siguranță timp de 15 ani. Acest serviciu, dacă este oferit la 139 €.

Stocarea ADN-ului + Profilul ADN: cu această opțiune oferim clienților atât instalația de stocare ADN, cât și extragerea profilului ADN. Clienții noștri vor primi un profil de 16 markeri genetici (13 din cei 16 markeri testați sunt markerii CODIS recunoscuți la nivel mondial ca standarde pentru testarea identității umane), precum și certificat de stocare ADN. Probele de ADN ale clientului vor fi păstrate în laborator pentru o perioadă de 15 ani. Acest serviciu este oferit la 249 €.

Doar Profilul ADN

Vă interesează doar să aveți mapat un profil ADN unic? International Biosciences oferă profiluri ADN pentru scopuri de pace sau pentru scopuri legale. Citiți mai multe despre profilurile noastre ADN aici.

Skip to toolbar