All tests

Test ADN Ancestral Origins™

Descoperiți legăturile GeoGenetice cu populații din întreaga lume cu Ancestral Origins ™.
Acesta este cel mai rafinat și mai ușor de înțeles test de genealogie ADN de pe piață.

Order now 1390 lei

Test ADN Ancestral Origins™

Pret: de la 1390 lei
Testare: Un aplicant
Durata: 2-4 saptamani de la primirea probelor

Cu acest test simplu de ADN Ancestral Origins™, profilul dvs. ADN este comparat cu sute de populații globale și 14 regiuni antropologice ale căror informații genetice colective sunt cunoscute și validate științific. Apoi, măsurăm probabilitatea ca informațiile dvs. genetice să fie asociate cu fiecare din acele populații și regiuni și trasăm rezultatele pe o hartă cu rezoluție foarte înaltă, care ilustrează moștenirea dvs. geogenetică unică atât din punct de vedere al populației, cât și dintr-o perspectivă regională totală. Genealogia ADN nu a fost niciodată atât de ușor de înțeles!

Important: Vă rugăm să rețineți că International Biosciences nu oferă un fișier de rezultat ADN brut al acestui test ancestral.

Despre harta Ancestral Origins™

Ancestry DNA Testing for Family and Genealogy Searches

Genealogia ADN folosind testul ADN Ancestral Origins ™ beneficiază foarte mult de experiența unuia dintre laboratoarele de testare a ADN-ului de identitate umană de top din lume. Am compilat date din publicații științifice precum Forensic Science International și The Journal of Forensic Sciences; de la organizații precum Școala de Medicină Yale; și din propriile noastre baze de date despre populație în ceea ce se numește acum „FoGG DB ™”: baza de date geoGenetică focalizată. De asemenea, am dezvoltat o suită de analiză numită FoggPopper ™ care folosește un profil ADN uman pentru a extrage date relevante din FoGG DB ™ și apoi efectuăm diverse calcule și urmăm anumiți algoritmi pentru a ajunge la un rezultat care dezvăluie cea mai puternică strămoșie a ADN-ului unei persoane. Datele de la acest test ancestral ADN sunt apoi compilate în harta ADN-ului Ancestral Origins ™, personalizate pentru fiecare client. Fiecare hartă a ADN-ului Ancestral Origins ™ este împărțită în trei secțiuni majore: potriviri de populație, potriviri de regiune autohtonă și indicatori de forță.

Potriviri pentru populație: Măsurăm ADN-ul dvs. individual în raport cu fiecare populație din baza noastră de date și marcăm cât de puternic se potrivește profilul dvs. cu fiecare. Pe harta potrivirii populației, fiecare populație are o formă care vă spune ce regiune antropologică din care face parte populația, precum și o culoare care să indice cât de puternică a unei potriviri ați avut-o cu ea.

Verde este cea mai buna potrivire, galbenul e buna, iar roșul înseamnă că nu s-a făcut nicio potrivire sau una slaba. În acest set de calcule, indicăm și trei regiuni antropologice speciale, care sunt de fapt grupuri de populații dispersate. O populație dispersată este una care a migrat dintr-un teren natal în altă parte de pe glob. În prezent avem date pentru afro-americani, europeni americani și hispanici.

Potrivirea regiunii native: rulând un set complet nou de calcule și nefolosind niciuna din regiunile noastre „dispersate”, determinăm cu ce regiuni native antropologice aveți cele mai puternice legături. Cea mai puternica potrivire este indicata în verde, toate cele ulterioare sunt indicate în galben. În timp ce harta de potrivire a populației conține date referitoare la migrațiile recente în America de Nord, harta regiunii autohtone nu este și poate fi considerată mai mult o potrivire „Rădăcini adânci”.

Indicatori de forță: Primul grafic al indicatorului de rezistență privește puterea cumulată a tuturor populațiilor din regiunile tale potrivite și îți arată cât de puternică este fiecare regiune în comparație între ele. În acest fel, nu numai că știți cât de puternice sunt populațiile individuale cu harta potrivită a populației, dar puteți privi imaginea mai mare și știți cum se măsoară fiecare regiune reprezentată cu orice alte regiuni pe care le-ați potrivit. Un al doilea indicator de rezistență vă privește potrivirile regiunii natale (în harta mai mică) și vă arată pur și simplu cum se compară fiecare regiune natală cu puterea cu alte regiuni native pe care le-ați potrivit.

Calitate, marime si personalizare

Fiecare hartă ADN Ancestral Origins ™ este tipărită folosind un proces de imprimare de cinci coloranți de calitate fotografică pe hârtie fotografică lucioasă. Aceste imagini ies bogate și frumoase și sunt potrivite pentru încadrare și afișare cu mândrie în casa ta. Acestea vin în două dimensiuni. Puteți comanda o versiune Standard (17 “x 10.5” / 43cm x 27cm) sau o versiune Extra Large (27 “x 17” / 69cm x 43cm), care este absolut uimitoare pentru o plată suplimentară. Deoarece fiecare hartă este realizată la comandă, harta dvs. va avea „Pregătit exclusiv pentru” urmată de numele dvs. imprimat pe ea.

Rapoarte

În cadrul rezultatelor dvs. este inclus un raport personalizat de analiză a ADN-urilor ancestrale, împreună cu un raport al migrației istorice, care va explica modul în care diferite populații s-au mutat în întreaga lume. Acest lucru împreună cu rezultatele personale vă vor oferi o perspectivă mai cuprinzătoare a rădăcinilor ancestrale.

Raportul dvs. personal va include Profilul ADN împreună cu Afiliațiile dvs. regionale clasificate în ordinea puterii, împreună cu numărul de potriviri ale populației și numele bazei de date a populației cu cele mai apropiate profiluri ADN unice. Faceți clic aici pentru a vizualiza un extras dintr-un raport personalizat de analiză a ADN-urilor ancestrale personalizate.

Treci la urmatorul nivel: avanseaza testul

Avansarea testului originilor ancestrale înseamnă a obține informații și mai interesante despre rădăcinile familiei. Oferim acest serviciu ca o opțiune suplimentară pentru testul de origine ancestrală standard. Prin avansarea testului dvs. puteți obține o viziune mai largă a rădăcinilor ancestrale, prin prezentarea unei diagrame genetice. Graficul va arăta regiunile de origine ancestrală și va oferi o explicație pentru fiecare. Vizualizați opțiunea de actualizare ancestrală făcând clic pe imaginea de mai jos.

IBD AOU

Avansarea este posibila pentru pentrul de 40E

Consultari Profesionale

Oferim o interpretare telefonică profesională odată ce primiți harta și raportul Ancestral Origins DNA Ascendent. Ședințele de consultare au o lungime de până la 15 minute și sunt furnizate numai prin telefon. Dacă comandați în același timp cu trimiterea eșantioanelor pentru testare, prețul avansat de achiziție pe sesiune de consultare este de 90 €. Acest serviciu poate fi achiziționat după ce primiți harta dvs. pentru 100 EUR pe sesiune. Ședințele de consultare nu pot fi înregistrate sau reproduse fără acordul scris al International Biosciences.

FAQs

Care este diferența dintre testele de ascendență autosomală și testele de ascendență cu cromozomii sexuali?

Unele teste ancestrale, cum ar fi linia maternă și testarea liniei paterne, se bazează pe analiza cromozomilor sexuali (fie cromozomul Y, fie cromozomul X). Alte teste ancestrale, precum testarea originilor ancestrale, se bazează pe analiza autosomilor (autosomii sunt acei cromozomi pe care îi purtăm și care nu sunt cromozomi sexuali). Pentru a înțelege mai multe despre diferența dintre testele strămoșilor autosomali și testele ancestrale ale cromozomilor sexuali, faceți clic aici.

Skip to toolbar