All tests

Test Zigozitate Gemelara

Nu sunteți sigur dacă fratele geamăn este identic (monozigot), fratern (dizigotic) sau doar un frate?
International Biosciences oferă teste ADN de zigozitate gemelara rapide, exacte și fiabile pentru a clarifica
această problemă care ar putea fi un factor decisiv în deciziile medicale majore,cum ar fi transplanturile de organe

Order now 1390 lei

Test Zigozitate Gemelara

Preț: 1390 lei
Testare: Doi presupusi gemeni
Durata: 7-9 zile lucratoare de la primirea probelor

Nu sunteți sigur dacă fratele geaman este identic (monozigot), fratern (dizigotic) sau doar un frate? International Biosciences oferă teste ADN de zigozitate gemelară rapide, exacte și fiabile pentru a clarifica această problemă care ar putea fi un factor esențial în deciziile medicale majore, cum ar fi transplanturile de organe – în cazul în care succesul unui transplant de organ și compatibilitatea sângelui depind în mare măsură de dacă gemenii sunt identici sau fraternali. Dacă sunteți părinți noi ai gemenilor, puteți folosi acest test ADN si pentru a vă satisface curiozitatea cu privire la ce fel de gemeni aveți. Testul nostru este 99,99% exact și rezultatele pot fi așteptate în 7-9 zile lucrătoare din ziua în care vom primi eșantioanele.

Notă: Putem garanta  timpul de livrare standard al rezultatelor doar când testarea are loc exclusiv cu probe de tampon oral. Utilizarea unui eșantion discret pentru testul dvs. poate duce la o creștere a timpului de schimbare.

Stiinta din spatele testului

Statistic vorbind, până la una din șase nașteri este gemelară, 30% dintre ei ajung să fie identici, gemenii fraterni reprezentând restul de 70%. Gemenii fraterni sunt rezultatul a două ovule diferite, fiind fertilizate de doi spermatozoizi, în timp ce gemenii identici apar atunci când o celulă spermatozoidă fertilizează un singur  ovul care se divide ulterior Deoarece gemenii identici se formează din același ovul, profilul ADN al gemenilor identici va fi o copie exactă de la unul la celălalt.

În cazuri rare, gemenii non-identici pot avea de fapt tați biologici diferiți. Acest lucru se întâmplă atunci când două ovule sunt eliberate de mamă și fiecare este fertilizat de un partener sexual diferit, rezultând doi tați diferiți. În această situație rară, un test de paternitate ar fi cel mai probabil necesar pentru a determina identitatea unuia sau a ambilor tați.

Colectarea probelor

Acest test poate fi realizat pe oameni de orice vârstă – de la nou-născuți la adulți. Trusa pe care o veți primi conține 4 tampoane sterile orale pe participant, instrucțiuni, formulare de consimțământ și un plic de retur pre-adresat. Probele sunt colectate într-o manieră neintruzivă prin simpla folosire a tampoanelor bucale pentru a colecta celulele din interiorul obrazului.

FAQs

Ce alte teste ADN pentru frati oferiti?

Nu este testul pe care îl căutați? International Biosciences oferă o gamă întreagă de servicii de teste ADN fraternitate, inclusiv testarea cromozomului Y și testarea cromozomilor X.

Pot folosi alte probe?

International Biosciences vă oferă, de asemenea, opțiunea de a efectua testul ADN Zigozitate Gemelara folosind o serie de alte surse de ADN, inclusiv: părul; periuțe de dinți; pete de secreții ale corpului, cum ar fi sânge sau spermă; sau multe, multe altele! Laboratoarele noastre sunt echipate cu aparate de secvențiere ADN extrem de avansate care pot extrage ADN chiar și din cele mai provocatoare probe. Pentru a vizualiza lista noastră completă de surse de eșantion acceptate, faceți clic aici.

Skip to toolbar