All tests

Test ADN Maternitate

Testarea maternității efectuată de International Biosciences porneste de la doar 890 lei pentru testarea mamei și a unui
copil. Acest cost include livrare rapida, ceea ce înseamnă că rezultatele dvs. vor fi gata și disponibile pentru dvs.
în 5-7 zile lucrătoare din ziua în care vom primi eșantioanele.

Order now 890 lei

Test ADN Maternitate

Pret: 890 lei
Testare: Copil si presupusa mamă
Durata: 5-7 zile lucratoare de la primirea probelor.

Nu oferim testare expresă dacă alegeți să trimiteți un eșantion discret. Putem oferi testare expresă numai dacă utilizați tampoane bucale.

Testarea maternității efectuată de International Biosciences porneste de la doar 890 lei pentru testarea mamei și a unui copil. Acest cost include timpul nostru de transformare express, ceea ce înseamnă că rezultatele dvs. vor fi gata și disponibile pentru dvs. în 5-7 zile lucrătoare din ziua în care vom primi eșantioanele. Testul nostru folosește 21 de markeri genetici pentru a asigura cele mai ridicate niveluri de precizie. Rezultatele testului de maternitate sunt 99,99% exacte și tot ceea ce avem nevoie sunt mostre din gura mamei și a copilului.

Notă: Putem garanta timpul de livrare standard al rezultatelor doar când testarea are loc exclusiv cu probe de tampon oral. Utilizarea unui eșantion discret pentru testul dvs. poate duce la o creștere a timpului de livrare.

De ce ai avea nevoie de un test ADN de maternitate?

Majoritatea clienților noștri folosesc serviciul nostru de testare a maternității în cazuri de imigrare. Datorită dovezilor concludente ale unei relații biologice pe care le oferă testarea ADN, autoritățile de imigrare pot solicita prezentarea rezultatelor unui test ADN de maternitate pentru a oferi dovada relației presupuse între mamă și copil. Testarea maternității pentru imigrare trebuie să urmeze o procedură foarte precisă și rezultatele vor fi notificate.

Clienții pot efectua uneori un test de maternitate în caz de adopție. Aceștia pot căuta acest test pentru a verifica relația biologică dintre adoptat și mama , ceea ce poate ajuta la reunirea celor doi.

Stiinta din spatele testului

Un test de maternitate va analiza 21 de loci genetici (locii sunt puncte specifice sau locații ADN pe cromozom. Pentru un rezultat concludent, cei 21 de loci analizați pe profilul ADN al copilului și al mamei vor trebui să fie similari. Testarea maternității implică, de asemenea, un calcul folosind toate valorile generate de la fiecare locus specific – această valoare trebuie să obțină un rezultat mai mare de 99%. În cazuri rare, rezultatul final dă o probabilitate de maternitate mai mică de 99% și acest lucru este considerat prea scăzut pentru a fi un rezultat concludent. În astfel de cazuri, este important să aveți eșantionul tatălui pentru a obține un rezultat mai puternic și pentru a crește probabilitatea de maternitate.

Rezultatele vor exclude în mod clar dacă mama testată este mama biologică a copilului cu o probabilitate de 100%. Dacă mama testată este mama biologică, rezultatul va arăta o probabilitate de 99,99%.

Colectarea Probelor

Colectarea eșantioanelor pentru o testul ADN de maternitate se face prin intermediul kitului nostru de colectare a eșantioanelor care vă va fi trimis imediat după confirmarea comenzii dvs. Dacă mama și copiii locuiesc în diferite locații, International Biosciences  poate trimite kituri în mai multe locații. Utilizarea kit-ului nostru face ușoara și rapida colectarea eșantioanelor dvs. în doar câțiva pași simpli, folosind o procedură care nu este dureroasa deloc. Probele vor fi colectate folosind tampoane bucale.

FAQs

Nu pot trimite betisoare bucale. Puteti sugera alta metoda?

International Biosciences trimite clienților săi un kit de colectare a mostrelor la domiciliu, odată ce au confirmat plata. Extracția ADN din tampoanele bucale este foarte precisă și șansele de a finaliza extracția sunt foarte mari. În unele cazuri, înțelegem că, din mai multe motive, clienții nu ne pot oferi un eșantion de tampon. În astfel de scenarii, putem oferi câteva alternative bune folosind testele noastre de criminalistică ADN. Putem efectua un test de maternitate folosind o serie de alte probe, poate o perie de dinți, probe de păr, mucuri de țigară, dinți, pete de sânge și multe, multe altele. De ce să nu vizualizați lista noastră completă de eșantioane alternative de ADN și să ne contactați dacă doriți să efectuați testul ADN cu oricare dintre acestea.

Ce test imi sugerati daca mama nu este disponibila?

În unele cazuri, este posibil să puteți determina maternitatea unui copil prin testarea rudelor mamei în ceea ce este cunoscut ca test ADN mitocondrial. Indivizii din aceeași linie maternă vor avea același profil ADN mitocondrial. Singura problemă cu acest test este că nu poate determina tipul de relație între indivizii testați și, astfel, participanții la test pot trage concluzii pe baza rezultatelor. Faceți clic aici pentru a citi mai multe despre testarea ADN-ului mitocondrial.

Skip to toolbar