All tests

Test ADN Determinare Sex Copil

Aștepți un copilas? Căutați cel mai avansat și de încredere test de predicție a genului copiilor pe piață?

Dacă da, l-ai gasit! Testele de gen extrem de științifică și de avangardă puse la dispozitie de catre International Biosciences oferă
o precizie validată de 98% sau mai mult și poate fi făcută încă din 10 săptămâni de sarcină (8 săptămâni)
post-concepție). Avem nevoie doar de o mică probă de sânge din partea mamei gravide!

Order now 2290 lei

Test ADN Determinare Sex Copil

Pret: 2290 lei

Testare: Mama gravidă

Durata: 9 – 11 zile lucratoare de la primirea probelor

De ce este acest test de determinare a sexului cel mai bun de pe piata?

  • 98% + rata de precizie * a testului ADN de gen al bebelușului este de neegalat la nivel mondial.
  • Testarea poate începe de la doar 10 săptămâni de sarcină (8 săptămâni de la concepție).
  • Testul necesită doar o probă mică de sânge (7 până la 10 ml) prelevată  standard din braț.
  • Colectarea sângelui dintr-o venă elimină orice șansă de contaminare a ADN-ului. Alte teste de gen folosesc metode alternative de eșantionare care prezintă un risc mai mare de contaminare.
  • Proba de sânge este testată în cadrul unui laborator de ultimă generație acreditat ISO.

 

Vreți să aflați când veti naște? Folosiți calculatorul nostru de sarcină!

Colectarea probelor

Trusa de testarea sexului pentru bebeluși va conține tubul de colectare a sângelui necesar, sacul pentru resturi bio, punga pentru curier retur, instrucțiunile de colectare a probelor și alte acte necesare. Vă rugăm să rețineți că o persoană calificată trebuie să colecteze proba de sânge (probă medicală de sânge standard) și că trusa va fi trimisă direct către colectorul de probe. Rezultatele standard pentru testul ADN de gen sunt furnizate în termen de 9 până la 11 zile lucrătoare, dar International Biosciences oferă, de asemenea, testare expresă cu rezultate în 3 până la 5 zile lucrătoare la un cost suplimentar de 950 lei.

Vă rugăm să rețineți că timpul de procesare începe din momentul în care probele ajung în laborator. Vă rugăm să permiteți timpul de deplasare a eșantioanelor în laborator, care ar trebui să dureze câteva zile.

Cum puteti determina genul copilului atat de repede?

Oamenii de știință folosesc o tehnică de laborator numită Reacția în lanț a polimerazei în timp real (RT-PCR amplifică cantități mici de ADN) pentru a analiza sângele mamei însărcinate și pentru a detecta ADN-ul cromozomial Y, care poate fi găsit doar la bărbați. ADN-ul cromozomului Y va fi prezent  în eșantionul mamei doar dacă copilul este băiat, deoarece femelele nu poartă ADN-ul cromozomial Y. Dacă oamenii de știință nu detectează niciun cromozom Y, atunci fătul este feminin, iar mama în așteptare va avea o fetiță.

Chiar daca acest test identifică sexul barbatului, ultrasunetele sunt foarte importante pentru aceasta perioadă

* Testul ADN avansat al genului pentru copii este de 98% + exact la 10 săptămâni de sarcină (8 săptămâni după concepție. Laboratorul are un program de asigurare a calității care monitorizează continuu calitatea metodelor și reactivilor lor și exactitatea rezultatelor. 2% rata de eroare este atribuită erorilor utilizatorului, cum ar fi efectuarea testului prea devreme sau  nefurnizarea unei suficiente probe de sânge.

Cunoașterea sexului copilului tău se poate dovedi foarte util în etapele de planificare înainte ca copilul să vină pe lume. Oferă-i bebelușului tău tipul de pregătire pe care îl permite doar timpul comandând testul de predicție de gen astazi! International Biosciences oferă, de asemenea, teste de paternitate prenatală fără riscuri pentru mamele însărcinate care încearcă să confirme identitatea tatălui biologic al copilului lor.

Note importante 

Testul ADN de gen al bebelușului nu poate fi efectuat în cazuri de sarcină dublă sau multiplă, mozaicism, fătul are o anomalie structurală, femeia însărcinată are o aneuploidie cromozomială sau a primit o transfuzie de sânge, transplant, terapie cu celule stem sau imunoterapie.

Vă rugăm să înțelegeți că Politica companiei este că rezultatele testului ADN de gen al bebelușului au ca scop să fie utilizate pentru curiozitate și pregătire pentru nou-născutul. În nici un caz rezultatele nu trebuie utilizate în scopul selecției pe bază de gen.

Politica noastra de returnare

În cazul în care se poate dovedi că rezultatul testului este incorect, vom oferi o rambursare de 100%. Rambursările sunt furnizate numai după nașterea copilului și contra unei copii a certificatului de naștere. Vă rugăm să citiți politica noastră de rambursare sau termenii și condițiile complete care reglementează rambursările.

FAQs

Ce va indica mai exact rezultatul testului?

Rezultatele testului de gen pentru copii sunt foarte clare și ușor de înțeles. Acestea vor afirma dacă prezența ADN-ului masculin a fost detectată sau nu.

Cât timp pot sa tin o mostra de sange?

Vă recomandăm să expediați cât mai curând posibil proba de sânge matern. Nu refrigerați, rotiți sau congelați proba și asigurați-vă că nu este expusă la temperaturi peste 50 ° C.

Am auzit de un test de urina pentru acasa. Functioneaza?

Există câteva truse de urină la domiciliu care susțin că vă pot spune instant sexul copilului dumneavoastră nenăscut. Aceste teste necesită, în general, urina din prima dimineață, care este amestecată cu o soluție furnizată în trusă. Testul se bazează pe detectarea anumitor hormoni care ies cu urina maternă. Hormonii reacționează la soluție pentru a produce o culoare diferită, în funcție de copilul este băiat sau fată. Cu toate acestea, precizia sau fiabilitatea acestui test nu poate fi niciodată comparată cu testarea analitică într-un laborator din punct de vedere al preciziei. Nivelurile reale de precizie au fost, de asemenea, puse sub semnul întrebării.

Pot să determin genul copilului doar prin ultrasunete?

Nu este neobișnuit ca femeile însărcinate să se bazeze pe ultrasunete ca mijloc de a determina sexul copilului nenăscut. Cu toate acestea, problema cu o ecografie este că nu este neobișnuit ca acestea să dea rezultate greșite sau nedeterminate, în special în stadiile anterioare ale sarcinii. Dacă doriți informații certificate științific despre sexul copilului dvs. într-un stadiu incipient al sarcinii, atunci trebuie să efectuați un test ADN de gen al bebelușului.

Vindeti teste de gen in India sau China?

International Biosciences nu vinde testul ADN de gen pentru bebeluși nici în China, nici în India; nici nu am furnizat nicio licență pentru vânzarea produsului nostru niciuneia dintre aceste țări. Dacă testul este vândut local pe oricare dintre aceste piețe, nu este vorba despre o vânzare autorizată și nu acceptăm acest lucru.

Skip to toolbar