All tests

Test ADN Bunici

Serviciul nostru de testare ADN bunici (numit și test in lipsa părinților) va determina
dacă sunteți cu adevărat bunicii biologici ai nepoților sau nepoților.
Rezultatele testului ADN sunt gata în 7-9 zile lucrătoare de la primirea eșantioanelor.

Order now 1400

Test ADN Bunici

Pret:  de la 1400 lei
Testare: Copil si ambii bunici materni sau paterni
Durate: 7-9 zile lucratoare de la primirea probelor.

Testul ADN Bunici (denumit și test in lipsa părinților) va stabili dacă sunteți cu adevărat bunicii biologici ai nepoților sau nepoatelor. Rezultatele testului ADN sunt gata în 7-9 zile lucrătoare de la primirea eșantioanelor. Probele sunt colectate fără durere și cu usurinta folosind kitul nostru de colectare a probelor de acasă. Rețineți că avem nevoie de probele ambilor bunici pentru a efectua acest test.

Notă: Putem garanta  timpul de livrare standard al rezultatelor doar când testarea are loc exclusiv cu probe de tampon oral. Utilizarea unui eșantion discret pentru testul dvs. poate duce la o creștere a timpului de procesare.

Stiinta din spatele testului ADN Bunici

Am recomanda un test de bunici în cazurile în care bunicii trebuie să știe dacă au legătură cu nepotul lor. Rezultatele acestui test determină probabilitatea statistică ca o persoană să fie bunicul biologic al unui nepot. Foarte des, clienții noștri vor efectua  acest test în locul unui test de paternitate. Un test de paternitate necesită eșantionele presupusului tată și copil, dar uneori, presupusul tată ar putea să nu fie dispus sau disponibil pentru testare. În acest caz, putem lua ADN-ul atât de la bunica paternă, cât și de la bunic și să-i comparăm ADN-ul cu cel al presupusului copil al tatălui pentru a stabili o relație biologică. Bunicii și nepoții vor împărți 50% din ADN-ul lor. Dacă rezultatele arată că bunicii nu au legătură cu nepotul lor, atunci acest lucru indică faptul că presupusul tată nu are legătură cu copilul.

Rezultatele testelor sunt destinate să ofere o probabilitate statistică care oferă dovezi pentru a susține relația testată în cauză. Furnizarea unor părți suplimentare care urmează să fie testate (de exemplu, un eșantion cunoscut al părinților) sau efectuarea testării relațiilor directe poate furniza dovezi suplimentare.

Colectarea probelor pentru testul ADN Bunici

International Biosciences vă oferă un kit de colectare a probelor de acasă, care poate fi utilizat pentru eșantionare personala în confortul propriei case. Puteți colecta probe de ADN folosind tampoanele bucale pe care le oferim în trusa noastră. Veți avea 4 tampoane pentru bunic, 4 tampoane pentru bunica și 4 tampoane pentru presupusul nepot. Tampoanele se găsesc în plicuri codate color și fiecărui participant la test este alocat o culoare specifică pentru a face lucrurile cât mai ușor posibil.

Dacă aveți întrebări, echipa noastră de asistență pentru clienți vă stă la dispoziție. Faceți clic aici pentru a vorbi cu o persoană din echipa noastră.

FAQs

Am nevoie de probe de la ambii bunici?

Testarea ADN Bunici necesită eșantioane de la bunică și bunic. Unele companii oferă testarea bunicilor doar cu eșantionul bunicii sau bunicului, dar testarea doar unui eșantion prezintă un risc considerabil de a obține un rezultat neconcludent. La International Biosciences, nu vom compromite niciodată acuratețea unui rezultat și, prin urmare, vom sugera un test al bunicilor doar dacă avem probe de la ambii bunici. Dacă un bunic este decedat, vă sugerăm să luați în considerare un alt test. Faceți clic aici pentru a vizualiza lista noastră completă de teste.

De ce am nevoie de probe de la ambii bunici?

Laboratoarele noastre folosesc o tehnologie avansată de testare a ADN-ului pentru a reconstrui profilul presupusului tată. Folosind proba ADN atât a bunicii, cât și a bunicului, putem reconstrui de fapt profilul presupusului tată. Putem apoi compara profilul reconstruit cu profilul copilului.

Daca se testeaza un bunic si un nepot (ambii masculin)

Cromozomul Y se găsește doar la bărbați și bărbații din aceeași linie paternă vor împărtăși același profil Y al cromozomului. Un test al cromozomului Y este un instrument excelent pentru a confirma dacă doi sau mai mulți bărbați au o linie comuna. De exemplu, un bunic va împărtăși același profil al cromozomului Y cu nepotul său biologic. Tatăl și fiul vor împărtăși, de asemenea, același profil al cromozomului Y. Acest model de moștenire face ca un test de cromozom Y să fie foarte fiabil și precis. Citiți mai multe despre testul nostru de cromozom Y.

Skip to toolbar