Colectarea Probelor pentru Testul de Predispozitie genetica

Colectarea Probelor pentru Testul de Predispozitie genetica

Testul nostru de predispoziție genetică vă va analiza susceptibilitatea genetică la 37 de boli. Colectarea probelor este rapidă, simplă și nedureroasă. Găsiți instrucțiunile despre cum să utilizați kitul de testare ADN pentru procedura de colectare a eșantionului de mai jos.

 

Precautii

Nu beți cafea sau ceai si nu folosiți produse din tutun timp de 4 ore înainte de prelevare. Probele care conțin reziduuri de cafea, ceai sau tutun pot să nu se proceseze corect!

Spălați-vă bine mâinile și clătiți gura solicitantului de trei ori cu apă caldă. Nu folosiți pasta de dinți sau apa de gură (Pentru sugari – permiteți-le să bea apă la temperatura camerei dintr-o sticlă sau așteptați 2 ore de la ultima hrănire).

Kit-ul unui test ADN – Instructiuni pas cu pas

       PASUL 1
Luați primele 4 tampoane din kitul dvs., care vor fi utilizate pentru colectarea eșantionului de ADN al primului solicitant. Scoateți primul tampon din ambalajul său steril, având grijă să nu atingeți vârful tamponului și să păstrați plicurile colorate. Plicurile sunt colorate pentru a face lucrurile mai ușoare – diferite culori sunt alocate diferiților participanți la test. Dacă doar o singura persoană efectuează testul, asigurați-vă că utilizați doar 4 tampoane.
      PASUL 2
Completați informațiile necesare pe plicurile folosite pentru ambalarea tampoanelor. Asigurați-vă că completați și semnați în mod clar detaliile necesare în exteriorul plicului. De asemenea, completați formularele de consimțământ furnizate în trusa dvs. de testare ADN. Formularele necompletate ar putea duce la întârzierea rezultatelor, așa că asigurați-vă că le faceți corect. Solicitanții (sau tutorele legal) ar trebui să semneze fiecare secțiune relevantă, precum și plicul de colectare a eșantioanelor.
      PASUL 3
Colectați celulele din gura rotind vârful tamponului de recoltare a probelor pe interiorul obrazului drept (de 30 de ori fiecare sau aproximativ 1 minut). Aveți grijă să mutați tamponul pe întreaga suprafață interioară a obrazului. Această acțiune ar trebui să fie fermă, dar nu agresivă și nu ar trebui să fie incomodă. Repetați acest proces pentru același individ cu al doilea tampon pe interiorul obrazului stâng, apoi la fel cu ultimele 2 tampoane. Trebuie să trimiteți 4 tampoane de persoană.
      PASUL 4
Lăsați tampoanele să se usuce la temperatura camerei timp de cel puțin 60 minute. Pentru a evita contaminarea, nu permiteți vârfurile tampoanelor să atingă nimic. Puneți tampoanele folosite în primul plic de colectare a eșantionului (nu-l puneți înapoi în ambalajul de plastic steril). Repetați procedura pentru alți participanți la test.
      PASUL 5
Asigurați-vă că sigilați bine plicul. Repetați procesul de colectare a eșantionului dacă solicitați analiza a mai multor participanti. Formularele de înregistrare completate și plicurile de colectare a eșantionului trebuie să fie sigilate în plicul de răspuns furnizat în kitul de testare a ADN-ului și să ni se returneze (vă recomandăm Livrarea prin curier rapid).

Vrei sa afli mai multe despre acest test? Click aici!

Skip to toolbar